Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit szóltok ahhoz ha egy 13...

Mit szóltok ahhoz ha egy 13 éves gyereknek születik gyermeke?

Figyelt kérdés
[link]
2009. febr. 14. 13:14
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Úr Isten!

Megnéztem a videót, de lehet nem kellett volna. Eléggé felzaklatott. Mit csinál az a szerencsétlen a kisbabájával? Miért ütögeti a baba hátát? Normálisak ezek? Hogy engedhetnek meg ilyesmit a szüleik? Ezeknek még iskolában lenne a helyük nem a szülészeten. Talán még én is korainak érzem a babámat így 20 évesen, de ezek... Mondjuk azon nem csodálkozom, hogy a gyerekek nem tudnak előre gondolkodni, de hogy a szüleik sem... Elképesztő!

2009. febr. 14. 14:52
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
ez nekem meredek.... nem szellemi fogyatékos kicsit ez a csaj? amugy ha manapság ilyemi történik, mi lesz az én gyerekemből? már a bölcsiben terhes lesz?
2009. febr. 14. 15:23
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem lenne szabad engedni, hogy ez a két gyermek nevelje. Hát kínozzák szegényt, meg se tudják rendesen fogni, úgy ütögetik, mintha műbaba volna... ez tényleg durva.
2009. febr. 14. 17:40
 14/14 A kérdező kommentje:
Azaz. Kemény. A kérdésemet mindenesetre jól átírták.
2009. febr. 16. 14:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!