Testvérnek (bármilyen neműek is) egyforma stílusú, eredetű hosszúságú nevet "kell" adni?
A kislányunk neve 4 betűből áll. Ha húga születik, a másik favorit név már 9 betű. Nem lesz fura?
Ti odafigyeltetek erre is a testvér(ek) névválasztásakor?
Szerintem kerülendőek az effajta névpárok testvéreknél. Vagy csak én érzem nem "összeillőnek"?
Krisztofer, Erzsébet
Zsolt, Dzsenifer
Koppány, Brendon
Éva, Klarissza stb.
Én is hasonló kaliberűt választanék, de nem biztos, hogy pont annyi betűből állna.
Nekem sem illik össze, amikor az egyik gyerek Istvánka a másik meg Brendonka.
Szia!
Mind a két kisfiamnak 2 neve van,első nevük magyar név,második másmilyen nemzetiségű,de olyan,ami jól cseng az elsőhöz,és a vezetéknévhez külön-külön is.
Nekem egy alapgondolatom volt névválasztás előtt,hogy a vezetéknév és a 2 utónév összesen páros számú betűből álljon(páros szám mániás vagyok).
Az első gyerekem neve 5 betűs,a 2. utóneve 6,a második gyerkőc nevei 6+7 betűsek.
Semmiképpen nem adtam volna sokkal hosszabbat vagy rövidebbet egyiknek,mint amilyen hosszú/rövid neve a másiknak van.Ha a 2.gyerkőcöm lány lett volna,akkor ugyanolyan betűvel kezdődő nevet választottam volna első utónévnek,mint a tesóé.
A párosításaid elég viccesek:)!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!