Szabálytalan hosszúságú ciklusoknál hogyan kell pé-t számolni (hőmérőzni nem akarok)?
Figyelt kérdés
Tanácstalan vagyok,mert a www.kismama.hu-n szoktam nézni a termékenységi naptárat,és nem mindegy hogy hány naposnak írom be a ciklust,mert akár le is maradhatunk...
De ha folyton változik,akkor hogyan számoljak?
2010. dec. 18. 20:12
1/4 anonim válasza:
Nekem is szabálytalan volt, én beírtam a naptáramba az előző mensitől számított 14-ik napot, + - 3 vagy 4-et és azokon a napokon voltunk együtt. Első hónapban összejött a baba:)
2/4 anonim válasza:
Nekem 41-52 naposak a ciklusaim,de vettem egy ovulációs mikroszkópot,és mindkét alkalommal az első próbálkozós hónapban sikerült teherbe esnem.
3/4 anonim válasza:
Próbáld ki az ovu tesztet, nekem bevált. Az, hogy egy számítógépes program hova húzza be e pédet, abból semmi nem derül ki. (a kismamán a naptár)
4/4 anonim válasza:
Figyeld a saját tested! Nem szokott szúrni a hasad, ha peteérésed van? És figyeld a méhnyaknyákot. Ha tojásfehérje szerű, akkor van elvileg peteérésed. És én is tudom ajánlani az ovutesztet (tevszen lehet venni jót, nagyon jó áron, én is azt használom).
Jó is, hogy nem akarsz hőmérőzni, mert abba én is belediliztem. Folyton idegeskedtem, hogy most miért csak ennyi. Már én is leálltam vele (bár nem csak ezért, hanem mert gyógyszert kapok már, ami megemeli a hőt, így értelmetlen lenne)
Remélem sikerrel jártok hamarosan! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!