Mi okozhat hasfájást időnként 9 éves lányomnak?
Iritábilis bélszindróma.
Nekem végigkísérte az életemet 25 éves koromog.
15-20 éve még nem hallottak ilyenről de már lehet kezelni. Azóta semmi bajom, de belegondolni is rossz mit szenvdetem ezzel. Az életminőségem megváltozott mióta rendbejöttem.
IBS. Keress rá a neten bővebb infoért! vidd el belgyógyászhoz a kicsit mielőbb!
Szia!
Most 24 éves vagyok és nekem is voltak hasonló problémáim ebben a korban, nekem állandóan fájt a hasam.Nekem az iskolai stressz okozta!
Nekem az első gyanúm a menses volt. Tudom, korai, de nem ő lenne az első...
Amúgy én is hasfájós voltam, székrekedéssel párosulva, 18 évesen majdnem elpatkoltam, ha egy belgyógyász-endokrinolgóus nem fektetett volna arra energiát, hogy megtalálja, mi okozza. Az életemet mentete meg, azóta minden rendben.
Én is a belgyógyászatot javaslom, és ha sztk alapon nem juttok előre, akkor érdemes lehet egy kísérletet tenni magán dokinál.
És mindneképp találd meg, bármi is legyen az oka, ha kell, vidd pszichológushoz, és kezeljék, mert ez borzalmas érzés...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!