Kiakaszt ez a csaj a teszveszről! Anyukák szerintetek kinek van igaza?
13.02 vagyok
még annyi, hogy azért is jelezd a teszvesznek a vitátokat, mert a nő ezek után tuti negatívan fog értékelni, és képzeld én úgy jártam egyszer, hogy egy vevő hasonló helyzet miatt adott negatívat, majd egy haverja leütötte egy termékemet egy álprofillal és az is negatívat adott, és engem tiltottak le... És azóta is hiába írogatok, mert hamarabb kellett volna.
Nehogy te is így járj, jobb megelőzni az ilyesmit.
Jól meg jártál, milyen szemetek vannak :S
Írtam a teszvesznek nagyon kíváncsi vagyok mit írnak vissza. A vevő egyébként még mindig nem hagy békén, most fotókat küldött a cipőről, az egyik fűzőjéről le van szakadva a műanyag borítás. Hát az tuti, hogy én nem így küldtem el! Egyébként a fűzők be vannak kötve, én pedig nem bekötve küldtem, szóval tuti, hogy ő tépte le róla vagy véletlenül vagy direkt és most azt hiszi ezzel majd visszakapja a pénzét. :@ Elképesztő!
Szia!
Nem akarok szemét lenni, nem szeretném lejáratni a csajt, ezért ide nem írnám ki ha nem gond. Viszont privátban megírom neked. Írj privátban és ha meglesz a címed dobok egy üzit. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!