2,5-3 évessel jársz/járnál Bp-en úgy játszóra, hogy 10perc séta utána meg busszal is 10-15perc?
Magyarul lopsz. Nem muszáj menni, ha neked ez ennyire nehéz, akkor maradjatok otthon, menjetek csak a parkba, stb. Az egy dolog, hogy az utazóközönség bunkó (mondjuk én mindig megkérek valakit, hogy adja át a helyét, és lám, átadja), de a blicceléssel nem őket bünteted.
Meg is fordíthatjuk a dolgot: ha nem fizetsz ne is ülj le.
nincs park a környéken csak házak, benzinkút, irodák, úttest
volt játszó és park, de a játszó kutyahely lett, a parkos részt eladták egy cégnek aki teniszpályát csinálta a helyén
a másik park az egyházé lett, el van kerítve, be van zárva, nem lehet bemenni, a füvet se nyírják csak évente, a hó nincs lapátolva...:(
volt már, hogy szóltam valakinek, hogy legyen kedves átadni a helyét...reakció...úgyse tudnék odáig bejutni és minek beszél ennyit a gyerek, őt zavarja....
mért, ha kezelnék jegyet, akkor lenne ülőhelyünk?nem...
ó, mindjárt kiderül, hogy azért tart itt az ország és lopnak milliárdokat a politikusok, mert a tömegben nem lökök fel mindenkit a zsúfolt buszon, hogy márpedig én azonnal jegyet kezeljek, hogy az alsó lépcsőkön nyomoroghassak
a bkv meg nem tartja a menetidőt, a menetrendet, hiába van kiírva, hogy alacsonypadlós jön,nem az jön, büdös a busz és hideg van, hangos a motorja bődületesen nem normális módon, nem működik a jelző, beragad az ajtó....nem azt a szolgáltatást nyújtja így, amit kiírt....
Mivel a sok bliccelő idióta miatt nincs pénz a fejlesztésre. Ha mindenki bliccelne, akinek nem jut hely, kb. csődbe menne az egész...
Nem kötelező igénybe venni a szolgáltatásaikat. De ha igénybe veszed, akkor illik fizetni. Persze, mindig van kifogás.
én ezt nem így látom
tudják, hogy nincs pénz, akkor nem kell kiírni a menetrendet, hanem azt a menetrendet kell tartani és olyan buszokkal, amit vállalni tudnak
nem átverni az utasokat...ezt sem illik...egál
meg nem annak kéne kismamabérletet adni aki dolgozik, hanem annak, aki otthon van....
de hát, fontosabbak a management pénzek és a végkielégítések....
2,5 évessel elvileg már gyesen vagy, szóval járna a kismambérlet!
Egyébként a jegykezeléssel én is mindig gondban vagyok, mert felszállok a 1,5 évessel a kezemben (érdekes, nekem mindig átadják az ülőhelyet, pedig ez is Pest), de leülés előtt nincs szabad kezem lyukasztani. Sokszor csak a végállomásra érve, leszállás előtt van rá lehetőségem, de ha nem végállomásig megyünk, akkor ott sem, pedig mindig igyekszem. (és bevallom, utólag nem mindig van szívem elszakítani egy jegyet)
Tudom, off a kérdés, de Ti hogyan csináljátok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!