2,5-3 évessel jársz/járnál Bp-en úgy játszóra, hogy 10perc séta utána meg busszal is 10-15perc?
Eddig babakocsival jártunk, de oda nem megy busz.Babakocsival is fél óra séta volt.
A babakocsiba most már nem fér be.
Ezeket már kilőttem amiket írtatok, nem jöttek be nálunk.
A babakocsiba is csak úgy tudtam bekötni hazafele, hogy előtte fél órát kergetettem és erőszakkal betuszkoltam a kocsiba. Ha nem kötöttem be, képes volt a zebrán kimászni. Életébe talán 2x lehetett rábeszélve elhozni a játszóról, akármit csinálok nem jön be. A játszón egyik gyerek se ilyen. Pontosan ugyanazt csinálom, mint más anyukák, csak az ő gyerekük megy, ha indulnak haza.
Hát, aki ezt így nem nyűgként éli meg, hanem vidáman megy mindennap a játszóra és élvezi is, az nem tudom, hogy hogyan csinálja. Én rettegek az egésztől. Már az elindulás is tortúra, mire végigkergetem a lakásba, hogy öltözzünk fel, az 3/4 óra és kifáradunk benne, ő ordít, harap, rúg, karmol, pofoz. Soha nem látott ilyet tőlünk, mégis ezt csinálja.
Merre van olyan, hogy 10 perc sétára 3 játszó?
erre a játszóból, ami közel volt gyalog, kutyaszarató lett, az önkormányzat már el se keríti :(
13.05ös vagyok.
XIX. kerület, meg a XVIII. Egymást érik itt a játszóterek.
egymást érintik?
akkor rossz kerültben lakunk ebből a szempontból, vagy inkább játszótérmentes övezetben :)
erre is van olyan rész, ahol egymás hegyén hátán vannak a játszók a nagyforgalmú főút mellett (lakótelep vagy városközponti részek), de tőlünk ezek is kb 40 perc gyalog babakocsival ( manó gyaloglás esetén 1óra 10 perc)vagy zsúfolt buszon átszállással megközelíthetőek
autóval kéne menni talán :(
En ket kisgyerekkel szoktam buszozni hogy elmenjunk a jatszohazba.5 honapos es 3 eves.
Kb 15-20 perc a buszozás,de most hogy itt az influenza járvány nem megyunk majd ha jo ido lesz.
mindennap mentek?
a játszóházat én is jobban szeretem. nem kell vinni motort és homokozós cuccot, át lehet pelenkázni-öltöztetni, ha szükséges. le tudunk ülni, ha kifárad és meleg van :)
hogyan hangolod össze, hogy más ritmusban alszik egy 3 éves és a pár hónapos?
hogy szállsz fel babakocsival a buszra? itt babakocsival nem lehet felszállni, anélkül is a lépcsőn állunk, múltkor meg jön az ellenőr....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!