Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 2,5-3 évessel jársz/járnál...

2,5-3 évessel jársz/járnál Bp-en úgy játszóra, hogy 10perc séta utána meg busszal is 10-15perc?

Figyelt kérdés
2011. febr. 9. 11:55
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
Csak van már közelebbi játszótér is. Már minden sarkon van szinte. Menj közelebbire vele gyakrabban, és néha a messzebb lévőre. Ha van babakocsitok, akkor belepakolod a cuccokat, így nem kell cipelned, a gyerek meg mehet motorral melletted.
2011. febr. 9. 13:05
 12/32 A kérdező kommentje:

Eddig babakocsival jártunk, de oda nem megy busz.Babakocsival is fél óra séta volt.

A babakocsiba most már nem fér be.

Ezeket már kilőttem amiket írtatok, nem jöttek be nálunk.

A babakocsiba is csak úgy tudtam bekötni hazafele, hogy előtte fél órát kergetettem és erőszakkal betuszkoltam a kocsiba. Ha nem kötöttem be, képes volt a zebrán kimászni. Életébe talán 2x lehetett rábeszélve elhozni a játszóról, akármit csinálok nem jön be. A játszón egyik gyerek se ilyen. Pontosan ugyanazt csinálom, mint más anyukák, csak az ő gyerekük megy, ha indulnak haza.

Hát, aki ezt így nem nyűgként éli meg, hanem vidáman megy mindennap a játszóra és élvezi is, az nem tudom, hogy hogyan csinálja. Én rettegek az egésztől. Már az elindulás is tortúra, mire végigkergetem a lakásba, hogy öltözzünk fel, az 3/4 óra és kifáradunk benne, ő ordít, harap, rúg, karmol, pofoz. Soha nem látott ilyet tőlünk, mégis ezt csinálja.

2011. febr. 9. 13:16
 13/32 A kérdező kommentje:

Merre van olyan, hogy 10 perc sétára 3 játszó?

erre a játszóból, ami közel volt gyalog, kutyaszarató lett, az önkormányzat már el se keríti :(

2011. febr. 9. 13:25
 14/32 anonim ***** válasza:
XIX. kerület, de korábban a X.-ben laktunk, ott még több játszótér volt.
2011. febr. 9. 13:29
 15/32 anonim ***** válasza:

13.05ös vagyok.

XIX. kerület, meg a XVIII. Egymást érik itt a játszóterek.

2011. febr. 9. 17:56
 16/32 A kérdező kommentje:

egymást érintik?

akkor rossz kerültben lakunk ebből a szempontból, vagy inkább játszótérmentes övezetben :)

erre is van olyan rész, ahol egymás hegyén hátán vannak a játszók a nagyforgalmú főút mellett (lakótelep vagy városközponti részek), de tőlünk ezek is kb 40 perc gyalog babakocsival ( manó gyaloglás esetén 1óra 10 perc)vagy zsúfolt buszon átszállással megközelíthetőek

autóval kéne menni talán :(

2011. febr. 9. 19:19
 17/32 anonim ***** válasza:

En ket kisgyerekkel szoktam buszozni hogy elmenjunk a jatszohazba.5 honapos es 3 eves.

Kb 15-20 perc a buszozás,de most hogy itt az influenza járvány nem megyunk majd ha jo ido lesz.

2011. febr. 10. 10:45
 18/32 A kérdező kommentje:

mindennap mentek?

a játszóházat én is jobban szeretem. nem kell vinni motort és homokozós cuccot, át lehet pelenkázni-öltöztetni, ha szükséges. le tudunk ülni, ha kifárad és meleg van :)

hogyan hangolod össze, hogy más ritmusban alszik egy 3 éves és a pár hónapos?

hogy szállsz fel babakocsival a buszra? itt babakocsival nem lehet felszállni, anélkül is a lépcsőn állunk, múltkor meg jön az ellenőr....

2011. febr. 10. 12:58
 19/32 anonim ***** válasza:
az ellenőr miért gáz? van jegyed, nem?
2011. febr. 10. 13:02
 20/32 A kérdező kommentje:
nem vagyok hajlandó jegyet kezelni úgy, hogy átverekedjem magunk motorral, egy nagy szatyor játékkal, babatáskával, egy nyűgösködő 2,5 évessel és 7 hónapos hassal hányinger közben a tömegen, akik csak állnak és senki nem moccan, mert nincs hova lépni közben az összes megállóban le-fel szállunk, de beljebb nem jutunk, mint a legfelső lépcsőfok és közben löknöm kell a tömeget, hogy ne a gyerekem arcába vagy a hasamba fúrják a hátsófelüket vagy az aktatáskájukat
2011. febr. 10. 14:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!