Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Vajon el fog egyedül aludni a...

Vajon el fog egyedül aludni a kiságyban önállóan?

Figyelt kérdés
Kislányom 1 éves.Sajnos a dédi rászoktatta az ölben elalvásra napközben.Este is sajnos a mai napig ölben alszik el, azután tehetem a kiságyba, miután reggelig szó nélkül alszik.Már közel 9 kg és nem nagyon bírja már a derekam.Próbáltam letenni, egy darabig elvolt,majd már nem, kivettem az ágyból és egyből elaludt.Mit tegyek hogy magától elaludjon?
2011. febr. 8. 07:35
 1/1 anonim ***** válasza:

Nálam az vált be, hogy betettem a kiságyba, simiztem a hátát vagy a pociját és beszéltem hozzá, míg el nem aludt (előtte ő is csak ölben aludt el), ezt nagyjából másfél hónapig játszottuk el minden este. A vége felé már nem vártam meg míg elalszik, otthagytam, persze hallgatóztam, hogy mi történik, volt hogy nyöszörgött picit, de aztán szépen elaludt. Most már csak beteszem a kiságyba és szépen elalszik magától.

Szerintem próbáld meg így :)

2011. febr. 8. 08:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!