Egyes anyukákat miért zavar, ha valaki gyerek helyett kutyát tart?
Már találkoztam több ilyen anyával, akinek valamiért, nem tudom miért szúrta a szemét, hogy Ő gyereket nevel, más meg kutyát tart. Pl A szomszédomék. Egy pár, és nem gyereket nevelnek, hanem kutyát, és sokat foglalkoznak vele. Kutyasuliba viszik, kirándulnak vele, nevelik. Szóval törődnek a kutyával.
És a másik szomszédom ez az anyuka. És eléggé nem csípi őket. Mondta nekem, "hogy ezek azt hiszik, hogy egy kutya... egy állat helyettesít egy gyereket... egy embert???!"
Gondoltam arra, hogy zavarja a kutya, hogy ugat, vagy valami, de a kutya meg sem szólal. Egész nap csöndbe van, nem is látom, csak ritkán. Szóval nevelt kutya, nem kelti fel a gyereket. Vagy néha már látszik az anyukán, hogy elege van már a pelenka cseréből meg minden, és gondoltam arra, hogy zavarja, hogy a kutyával nincs ennyi gond...
De, nem tudom.
Kérdezem itt az anyukákat, hogy vajon miért zavarja egyes anyákat, hogy valaki nem gyereket szűl, és nevel, hanem kutyát tart?
Nyilván nem tudom milyenek a szomszédaid, de ha úgy kezelik a kutyát, mint egy gyereket, hát az valóban beteges és idegesítő. Mert egy kutya az kutya és nem gyerek. És szánalmas is, mikor valaki azt mondja a kutyának, gyere a mamihoz meg ruhába öltözteti és faxnit csinál egy állat körül, ami elé leteszel egy tálat és eszik magától és háromszor leviszed naponta pisilni meg futkosni, de egyébként nincs vele gondod, mert otthon is lehet hagyni egyedül.
Egy gyerek valóban 24 órás felügyeletet igényel. Én akkor akadtam ki mikor a barátnőm köhögött és nem tudta kiönteni szegény kicsinek a tápot meg levinni pisilni és szegény "kicsi" egyébként sem tudott aludni a köhögéstől így elment egy hétre a "nagyihoz".
Nem irigység, mert nekem is volt kutyám, nagyon szerettem és kényeztettük, gondoskodtunk róla, de nem tartottam a gyerekemnek.És valóban néha sok a pelenkacsere, de egy gyerektől jóval többet kap vissza az ember cserébe, mint egy kutyától.
Kezelje mindenki helyén a dolgon, a gyerek az gyerek, a kutya meg kutya.
Persze ismeretlenül, nem tudva hogyan kezelik a szomszédaid a kutyát és mi idegesíti pontosan a másik szomnszédot, nehéz véleményt mondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!