Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogy viseli párotok a ciklusvé...

Hogy viseli párotok a ciklusvégi napokat?

Figyelt kérdés

Hihetelen számomra, hogy ennyire képtelen vagyok kontrollálni magam. Minden egyes ciklus végén kibírhatatlan vagyok. Szegény párom kezd "félni tőlem". Rám jön a 3 perc és képtelen vagyok 10-ig számolni. Kb eljutok 5-ig (idáig fejlesztettem), aztán kirobban belőlem a hiszti.

Gumiszoba :S, na kb ez kéne nekem ezekre a napokra:(

Holnap tesztelek... Utána jön a nyugalom. Visszavedlem a jófejaranyos kislánnyá :)

2009. febr. 8. 13:09
 1/1 anonim ***** válasza:
Ismerős a szitu, nekem a nemvárt első napjától az utolsóig kellene a gumiszoba. Szerencsére az én párom nagyon megértő. Megszokta és ilyenkor rám hagy mindent. Érdekes, hogy tudjuk magunkról, mégsem tudjuk magunkat kontrollálni. Valami megoldás biztos van. Szólj ha te találtál.
2009. febr. 8. 13:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!