Olyan anyukák válaszát várom aki ebben konkrétan már benne van? Gyes szabi munka kérdés lent
Igen így lenne sportszerű valóban :-D ,lehet,hogy így is van,de én azokból a válaszokból amiket kaptam úgy értettem,hogy ha a szerződésmódosítás megtörténik a szabik kivétele előtt,akkor ugyanannyi napot fizetnek a kevesebb bérrel számolva és mellé igényelhetsz GYES-t...
Viszont ha a szabikat előbb kiveszed amik a 8 órás munkád alatt gyűltek össze,akkor arra teljes bér alapján számolják a szabadságot ,utánna van a szerződésmódosítás részmunkaidőre és onnantól jár csak a GYES.
Az az igazság,hogy volt olyan jogi szakértő ai saját maga is belebonyolódott a kérdésbe,de mindenképpen jó ha tájékozottak vagyunk mi magunk érintettek is ,hogy mire odakerülünk tisztában lehessünk a ránk vonatkozó szabályokkal,lehetőségekkel.
Hát igen!:)
Nagyon köszönöm a "beszélgetést"!:)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!