Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Kaptam egy munkaszerződés...

Kaptam egy munkaszerződés módosítást bőv. Lent mit jelent (GYED-en vagyok)?

Figyelt kérdés

A szerződő felek megállapodak abban, h a közöttük 2006.10.26 napjától fennálló munkaszerződést módosítják az alábbiak szerint:

- A munkavállaló havi bruttó személyi alapbére: - (ki van húzva)

- A munkavállaló munkáját technológus (ez volt van a munkaköröm eddig is) FEOR 3113 munkakörben végzi.

a módosítások 2011.01.01. tól hatályosak.

2011. febr. 1. 08:17
 1/9 anonim ***** válasza:
Valószínűleg változott a FEOR száma a szakmádnak, ezért kellett a módosítás. Semmilyen más területet nem érint a módosítás? Akkor nyugodtan aláírhatod.
2011. febr. 1. 08:39
 2/9 A kérdező kommentje:

De miért van kihúzva az alapbér eddig ilyen módosítást sem kaptam.

05.23.-án születik a második babánk ez nem fogja befolyásoli a Gyedemet, 2 év lesz a két gyermek közt.

2011. febr. 1. 08:48
 3/9 anonim ***** válasza:
Én reklamálnék, hogy ha a béremet nem érinti a szerződés módosítás, akkor vegyék ki azt az egy sort! Akkor minek az oda?
2011. febr. 1. 10:49
 4/9 anonim ***** válasza:

nem lehet, hogy azért, mert jelenleg fizetés nélküli szabadságon vagy, és az alapbéred pedig változni fog, amikor visszamész és egyelőre nincs összege?

A GYEDet ez nem érinti, mert azt a múltkori béredből számolják majd. Azt meg visszafelé már nem módosíthatják. Én azt gondolom azért, mert azóta emelkedhetett az alapbéred, de egyelőre kihúzták a fizetés nélküli miatt.

2011. febr. 1. 10:59
 5/9 A kérdező kommentje:
Egyetértek a másodikkal akkor minek rakták bele. Ezt nem értem.
2011. febr. 1. 11:28
 6/9 anonim ***** válasza:

Talán azért, mert ez egy formalevél, minek írjanak újat, ha egyszer minden ilyen beosztásút érint a FEOR változás?

Csináltak egy sablont, és elküldték mindenkinek, aki fizetés nélküli szabin van, annak NINCS havi bruttó személyi alapbére. Ennyi.

De ha nagyon parázol, kérd meg őket, hogy külön neked csináljanak egy olyan levelet, amibe eleve be se tették ezt a mondatot.

Azért nem kell ott is rémeket látni, ahol nincs, de ez csak a személyes véleményem.

2011. febr. 1. 13:57
 7/9 anonim ***** válasza:

Töröltesd ki a szerződésmódosításból a bruttó alapbéredre vonatkozó sort, s csak utána írd alá.

Attól, hogy fizetés nélküli szabin vagy, bruttó személyi alapbéred van. Annyi, amennyi a szülés előtt is volt.

2011. febr. 1. 13:57
 8/9 anonim ***** válasza:

Töröltesd ki nyugodtan.

Utolsónak: nem, nincs neki. Hiszen fizetés nélküli szabadságon van. Vagyis nincs fizetése.

2011. febr. 1. 14:25
 9/9 A kérdező kommentje:
Hát ha ez nem érinti a következő Gyedemet nekem mindegy.
2011. febr. 1. 14:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!