Kaptam egy munkaszerződés módosítást bőv. Lent mit jelent (GYED-en vagyok)?
A szerződő felek megállapodak abban, h a közöttük 2006.10.26 napjától fennálló munkaszerződést módosítják az alábbiak szerint:
- A munkavállaló havi bruttó személyi alapbére: - (ki van húzva)
- A munkavállaló munkáját technológus (ez volt van a munkaköröm eddig is) FEOR 3113 munkakörben végzi.
a módosítások 2011.01.01. tól hatályosak.
De miért van kihúzva az alapbér eddig ilyen módosítást sem kaptam.
05.23.-án születik a második babánk ez nem fogja befolyásoli a Gyedemet, 2 év lesz a két gyermek közt.
nem lehet, hogy azért, mert jelenleg fizetés nélküli szabadságon vagy, és az alapbéred pedig változni fog, amikor visszamész és egyelőre nincs összege?
A GYEDet ez nem érinti, mert azt a múltkori béredből számolják majd. Azt meg visszafelé már nem módosíthatják. Én azt gondolom azért, mert azóta emelkedhetett az alapbéred, de egyelőre kihúzták a fizetés nélküli miatt.
Talán azért, mert ez egy formalevél, minek írjanak újat, ha egyszer minden ilyen beosztásút érint a FEOR változás?
Csináltak egy sablont, és elküldték mindenkinek, aki fizetés nélküli szabin van, annak NINCS havi bruttó személyi alapbére. Ennyi.
De ha nagyon parázol, kérd meg őket, hogy külön neked csináljanak egy olyan levelet, amibe eleve be se tették ezt a mondatot.
Azért nem kell ott is rémeket látni, ahol nincs, de ez csak a személyes véleményem.
Töröltesd ki a szerződésmódosításból a bruttó alapbéredre vonatkozó sort, s csak utána írd alá.
Attól, hogy fizetés nélküli szabin vagy, bruttó személyi alapbéred van. Annyi, amennyi a szülés előtt is volt.
Töröltesd ki nyugodtan.
Utolsónak: nem, nincs neki. Hiszen fizetés nélküli szabadságon van. Vagyis nincs fizetése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!