Nagy családot terveztél, de az első gyermek után rájöttél, hogy képtelen ekkora feladatra, és max 2 lesz?
Én olyan csalódott vagyok.
Nagy családot szerettem volna mindig is,és talán állunk úgy anyagilag,hogy ki is bírnánk ha 3-4 vagy több gyermekünk lenne.
De sajnos úgy érzem,hogy könnyebb volt tervezni mint véghezvinni.
Van egy 22 hós kislányom,és azt hiszem lesz még egy tesója és kész,mert különben rá fog menni az egészségem.
Egyszerűen alkalmatlan vagyok a feladatra.
Nekem egy 3 éves lányom van és egy 10 hónapos kisfiam.A lányommal pokoli nehéz volt,3 hónapig semmi éjjel mert ordított,nappal sem aludt csak a babakocsiban.Ez elmúlt.Jött a többi..Azt mondtam nekem nem kell több gyerek.Aztán 1 évesen a lányom alvása megjavult. :)14 hónapos volt mikor mondtam jöhet a tesó.Jött is.
E`jjeli alvás......A fiam 7 hónapja minden éjjel 4x 5x ébred.Nappal 1x alszik.A rokonok,szülök messze laknak.1000kmre.A férjem reggeltöl estig dolgozik.Gondolhatod.De annyira édes ez a két gyerek,mégha ki is akasztanak teljesen.......
Imádom öket.Gondolkozom,hogy bevállalunk egy 3.at is.
Az érzéseidre hallgass.Ha úgy érzed elég a 2 akkor elég.azt is kell nézni,hogy feltudjátok tisztességesen nevelni és iskoláztatni a gyerekeket.
Én abszolút megértelek, néha én is azt érzem, hogy egy mogorva házisárkány lettem a kimerültségtől. :( Pedig még csak az elsőnél tartunk, bár kicsit bonyolította a helyzetet, hogy sürgősségi császárral lett, koraszülött, s öt hetet a kórházban töltöttünk.
Egyelőre azon az állásponton vagyok, hogy lesz még egy, már csak a páromat kellene meggyőzni tesókérdésben... Ő azt mondta, nem szívesen tesz ki mégegyszer ennek az egésznek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!