Ha tényleg lecsökkentik a GYED idejét 1 évre, akkor hová teszik az emberek a gyerekeket és hova mennek dolgozni az anyák?
Na, ez az a téma, amitől legszívesebben a törvényalkotók torkán ledugnám a kést....botrány, hogy megszűntek a bölcsik, óvodák (és ezzel együtt a munkahelyek is), most meg azt akarján, hogy menj el dolgozni, keress pénzt egy keveset, abból is adózz le, a gyerekkel meg ne tudj annyit együtt lenni, hogy esetleg szegénykém a legérzékenyebb időszakban fejlődni tudjon....ez nem népességnövekedéshez vezet, hanem kihaláshoz.
Nem tudom megérteni a jelenlegi törvényhozókat és a tisztelt házat: miért kell egy gyereket elszakítani az anyjától? És az anyuka vajon hová fog visszamenni dolgozni, ha nagyon sok hely így is bezár???(majd pont a gyerekeseket fogják visszavenni, mi? Mikor eddig is a kisgyerekes anyák voltak a legjobban bojkottálva...)
Hozzáteszem: én nem tervezem, hogy mind a három évet itthon töltöm a maszattal, mert nem tehetem meg.A GYES-t meghagyom az államnak, de az első két évét a gyerekem velem fogja tölteni, ha törik és ha szakad.
Egyébként egyre jobban erősödik az az érzés bennem, hogy a Dunába kell belelőni az összes állami hatalomhoz közel eső, korrupt és felelőtlen gondolkodású minisztert.
Már bocs, de forr bennem az indulat...
Jó kérdés...
De hidd el, be fogják vezetni, és bölcsi nem lesz. Magyarországra jellemző, hogy mindig mindent fordítva csinál.
Menj dolgozni, a gyereket oldd meg, mert bölcsi az nincs..
Nem mintha munkahely lenne..
Szóval nem tudok mást írni, mint az előttem szólók.
És mi még jó helyzetben vagyunk, mert külföldön 6 hónaposan már le kell passzolni a gyereket, és menni melóba...nem is tudom, hogy csinálják...
Aztán a gyerekeket meg leszúrják a bölcsiben..
Én is szeretnék kistesót, lányom lassan 8 hós, de egyre jobban félek.Hova? Mire?
Nesze neked, szaporodjunk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!