Honnan lehetne megtudni, hogy anno mi (kb.30 éve), mekkora fejkörfogattal születtünk?
Off:
Kedves első, én nem értem, hogy miért értetlenkedsz.
Elképzelhető ugyanis, hogy anyukának, vagy apukának nagy volt a fej körmérete, ami örökölhető, és tekintettel arra, hogy egy bizonyos méret után egyszerűen nem fér ki a gyerek (téraránytalanság), szeretné tudni, előfordulhat-e ez, vagy egyáltalán örökölhető-e.
Ez azért nem annyira érthetetlen.
On: kérdező, ha még megvannak a kórházban az akkori leletek, akkor abban meg tudod nézni, bár elég macerás lesz. Érdeklődj utána.
Köszönöm szépen! Megpróbálom a kórházat, mert elméletileg minden papír meg van akkorról, de egyikben sem szerepel:(
Egyébként beletrafáltál kedves harmadik! A baba már megszületett és ahogy írtad, téraránytalanság miatt sajnos császáros lett, mert nem fért be a szülőcsatornába. Nekem kicsi a fejem, apuka inkább a nagyobb fejű típus és nagyon hajt a kíváncsiság, hogy megtudjam, vajon ő is nagyobb fejmérettel született-e? Pusztán ezért írtam ki a kérdést és kértem a segítségeteket!
Köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!