Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mekkora overált vegyek ha 61...

Mekkora overált vegyek ha 61 cm-vel születtünk?

Figyelt kérdés
néhány 56-os ruci jó ránk,de inkább 62-eseket hordunk?pénteken lesz 3 hetes?már kell szellőztetni ablakban a csöppet és amit vettünk neki az nagyon nagy,kéne egy kissebb!De mekkora?74-es vagy az is nagy?mert a télen már nem nagyon szeretnék másikat venni,de jó lenne ha most kényelmes lenne neki!Köszi
2009. dec. 21. 11:36
 1/6 anonim ***** válasza:

Szerintem a 62es lenne a legjobb. MErt ha nagyot veszel neki, akkor abban egyáltalán nem fog tudni megmozdulni, beleveszik a keze, stb. Ha mindenképpen nagyobbat szeretnél, akkor max 68, de 74es semmiképpen se!

A kisfiam most 62 cm és még éppen jó rá az 56os overzsák. A 62es overáll pedig jó rá, de még nőhet bele. Úgyhogy szerintem az elég lesz nektek is.

2009. dec. 21. 11:55
 2/6 anonim ***** válasza:

Nem biztos,hogy megúszod egy overállal a telet,szerintem 68,ha túl nagy rá az sem jo.Nézzél szét esetleg turikban,ezeket a pici ruhákat nem tudják elhordani a babák,találhatsz szinte újat,joval olcsobban.

Jo egészséget!

2009. dec. 21. 11:57
 3/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm!

Jó egészséget,és boldog karácsonyt!

2009. dec. 21. 11:59
 4/6 anonim ***** válasza:

Jól megnőtt a babád:)))))

68-ast vennék a helyedben, de az sem mindegy, hogy milyen márka, mert pl. a cherooke vagy a c&a nagyobb, mint az átlag méret.

2009. dec. 21. 12:08
 5/6 anonim ***** válasza:
Én is a 68-asra szavazok. És szerintem ne sima overállt, hanem overáll zsákot vegyél. Könnyebb a picúrt öltöztetni.
2009. dec. 21. 12:27
 6/6 anonim ***** válasza:
68-ast! A 62-est két hét alatt kinövi!
2009. dec. 21. 23:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!