Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 3150 Gr születtünk ,2880...

3150 Gr születtünk ,2880 jöttünk ki a kórházból! most 5 hósan vagyunk 6400Gr -ok!! Jó ez??Mennyinek kell lennünk?

Figyelt kérdés
Mert minden baba olyan duci az enyém miért nem !!??
2009. jan. 8. 23:07
 1/9 anonim ***** válasza:
25%

Jajj, istenem, NEHOGY MOST FÖLHIZLALD!!!

Egy életen át fogyókúrázhat majd!!!

Megfelelően gyarapszik - vigyázz rá, hogy mindig egészségesen egyen! Nem a duci baba az egészséges baba!!! Az ősasszony agyad, amelyik az éhínségre akarja felkészíteni a babát - nem ad ám mindig jó tanácsokat! Szerinted mikor fog ő majd éhezni (amihez ez a tartalék zsír kellene) ???

Egy kis zsír kell - de az nem kell, hogy a hizlaló ételeket kedvelje meg! Hízásra lesz hajlamos, és vért fog pisilni, hogy pár kilót leadhasson!

2009. jan. 9. 02:06
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen jó a babád súlya! Nem minden baba duci, nekem mindkét gyerekem vékony, bármennyit is eszik.

Egyébként meg a születési súlyát elvileg fél éves korára kell megdupláznia, nektek már most több. Úgyhogy nyugi:)

2009. jan. 9. 06:51
 3/9 anonim ***** válasza:
pont tegnap beszéltem egy mamival úgyan ilyen méretekröl . de nekik ez ducika volt! :) nagyon érdekes dolog mert az én babám 2és fél hónapos és 6kg de nem találom ducinak ja 3700 szül.
2009. jan. 9. 08:30
 4/9 anonim ***** válasza:
Szia!Mekkora a Pici hossza?
2009. jan. 9. 08:33
 5/9 anonim ***** válasza:
Ne aggódj. Az én babám 2850nel született, 2750nel jöttünk haza. Most fél éves és 6400 gr. Szerintem ez normális. Valamelyik baba pufisodik valamelyik nyúlik. (20 centit nőtt születése óta)
2009. jan. 9. 09:50
 6/9 anonim ***** válasza:
Ne aggodj egy csöppet sem!!Az én kisfiam 3500gr52cm született most 8hós 74cm és 7550gr.Ősem duci baba,mindent lemozog örökmozgó 6hós korától ül mászik felállt,ja és sokat eszik.Ő ilyen fajta apukájától örökölte.
2009. jan. 9. 10:45
 7/9 anonim ***** válasza:

#1 vagyok.

Lényegében mindenki ugyanazt írta, amit én.

Ehhez képest elég durván le lettem pontozva.

Gratulálok!

2009. jan. 9. 19:01
 8/9 A kérdező kommentje:

A kérdező vok!

én nem pontoztalak le!!!

Sőt azt jelöltem be hogy hasznos a válaszod!!Niki

2009. jan. 9. 20:09
 9/9 A kérdező kommentje:
65cm a törpém
2009. jan. 9. 20:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!