Gyesről visszamenve jár pedagógusként a 15 nap pótszabi?
Figyelt kérdés
Sokat olvasgattam már, de nem találtam választ kérdésemre.
Pedagógusként dolgozom. Szeptemberben megyek vissza tanítani. 2009.02.19-én szültem kisfiam. Előtte csak 2 hetet voltam szülési szabadságon. Munkáltatóm 82 szabadnapot számolt ki nekem, ebből "megtart" 10-et a téli és őszi szünetre. Tehát 72 napot vehetek ki. Az lenne a kérdésem, hogy a +15 nap
pótszabadságot, amivel az intézményvezető rendelkezik, azt ki kell-e adniuk, vagy nem kötelező?
Találok-e erre jogszabályt?
Olvasgattam már fórumokon is, és abból az jött le, hogy jár. Aki tudna segítene?
2011. jan. 26. 21:55
1/2 anonim válasza:
Nem véletlenül a 15 nap betegszabadságra gondoltál, mert ha nem akkor nem tudom miről van szó. Hol olvastál erről?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!