Van kedved meghatódni? Nézzétek meg, érdemes! (Nálam garantált volt a sírás. :-)
http://www.youtube.com/watch?v=2S0iopAunPg
Nemrég linkelte be errefele valaki - nagy hála neki, mert nagyon szép!
(Egy 7 hós királylány Anyukája, aki még sokról álmodik...:)
Hát,én ezen nem tok sírni-nem az én gyerekeim...
Nekem 2 lányom van (4 lesz a nagyobb, 2 lesz a kicsi),és amikor szeretgetik egymást meg a "nagy" irányítja a hugit, kézen fogva vezetgeti... Baromi aranyosak,de ezen sírni.... Öregem!! pedig ez a világ legtermészetesebb dolga....
Jó,most ebből lehet az jön le,hogy biztos nem szeretem a gyerekeimet. Hát, nálam jobban senki nem szereti a gyerekeit! én azon pityizek,amikor a kicsi pl. simizni kezd reggel amikor felébred. és amikor bele gondolok,hogy az oviban anyák napja lesz... no komment!
24/N
Ez nem 1 család, hanem országszerte küldték be - "Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom". :)
Nem tudom, lehet, én vagyok túl szentimentális akkor...:) Meg az is benne lehet, hogy még csak első babánál tartunk, és a jövőt láttam a képekben...:)
Szerintem meg egy család. Ha mást nem, akkor a göndör kisgyereket föl lehet ismerni mindenhol.
Az más kérdés, hogy mindenhonnan küldtek videókat, de ez csak egy videó ami egy családról szól.
Szépek. :)) Köszönjük, hogy elküldted.
Bocsánat, ha érzéketlennek tűnök, de nem tudtam sírni rajta, inkább örömteli érzésekkel néztem a videót.
(A múltkor volt egy egy videó, amin az Irakból hazatérő katonák lepik meg a szeretteiket. Azon tudtam sírni...elképesztő érzéseket keltett.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!