Eltörlik a két éves GYED-et? Ma olvastam, hogy a kormány megszorító intézkedései között esetleg ez is szerepel.
épp tegnap voltam a tb-ben a gyedemet intézni, és rákérdeztem.aki már jogosult attól nem veszik el.
egyébként sajnos megint a dolgozókon akarnak spórolni,mert ugye marad a gyes aki meg mindenkinek jár.
hurrá! csak akkor az amúgy is teljes létszámmal dolgozó bölcsődékbe nem lehet majd bekerüli mert a sok gyesen lévő anyuka gyereke orvosi igazolás hatására feltölti a helyet és a dolgozó szülőnek nem lesz majd hely... De be kellett zárni egy csomó bölcsit... Én 2 éves korába szerettem volna bölcsibe íratni mert akkora már kell és hát a gyes is kevés.
Egy bölcsiben dolgozó gondozónő
Na f...a!!!!!Akkor én aki passzív TGYÁSon vagyok,ne is reménykedjek?
Esküszöm úgy megcsappan Magyarország népessége ha így folytatják....Nem jönnek rá,hogy 1 kereset + családi és gyesből nem lehet megélni,mikor a törlesztőrészletet 20ezrekkel emelik??????
Hát igen! És csodálkoznak, hogy a elöregszik a társadalom!! Hát nagyon nehéz a mai világban gyereket vállalni, mert valami csapást mindig mérnek ránk!! Régen minimum 2 gyerek volt egy családban, ma jó ha egyet be mernek vállalni az emberek, de még az is kétséges, hogy fel tudják-e nevelni, ilyen gazdaság és ilyen keresetek mellett...
Igen így asszem esélyem is kevés, hogy 2 éves korára bölcsibe kerüljön, mert egyedülálló anyuka lévén, addigra már kevés lesz a gyes, hogy neveljem és eltartsam őt és magamat. De hely hiány van így is, nem hogy ezek után. Ők ott fenn könnyen hoznak döntéseket, havi 5-600 ezerből én is boldogulnék, de nem tudom mit csinálnának, ha csak 60-at és a családit kéne beosztani!!???
Előre látom mi lesz ebből......
Utánanéztem a híreknek pontosan!És szerencsére kacsa!
Ez a téves információ a Magyar Nemzetben jelent meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!