Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A kormány úgy mégis hol...

A kormány úgy mégis hol akarja dolgoztatni azt a rengeteg rokkantnyugíjast meg rendvédelmist akiket visszahívnak a munkába? Hol talál állást egy 40-50 éves ember, ha még a fiataloknak is nehéz?

Figyelt kérdés
2011. máj. 17. 10:27
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
87%
Ez a kérdés mindenkiben felmerül és senki sem tudja a választ. Ez lenne a kisebb gond. A nagyobb gond az, hogy a kormány sem tudja a választ.
2011. máj. 17. 10:41
 2/22 anonim ***** válasza:
76%
A kormány nem csak nem tudja, nem is érdekli a válasz. Nekik egyetlen céljuk, hogy ne kelljen a nyugdíjakat kifizetni.
2011. máj. 17. 10:46
 3/22 anonim ***** válasza:
44%
Mi köze a kormánynak ahhoz, hogy egy kamurokker hol fog dolgozni? Egy a lényeg, ha nem beteg, nem jár neki lóf@sz se. Mi ebben az igazságtalanság?
2011. máj. 17. 10:58
 4/22 A kérdező kommentje:
A kamu rokkant most is elfogja intézni pénzzel,ahogy eddig is elintézte,hogy rokkantnyugdíjas legyen.
2011. máj. 17. 11:12
 5/22 anonim ***** válasza:
56%
Érdekes megközelítés az utolsó válaszolóé. Én mostanáig meg voltam gyôzôdve arról, hogy a kormány dolga lenne elegendô munkahelyet teremteni, hogy ne legyen annyi munkanélküli/csöves, de úgy látszik tévedtem: a kormány dolga csupán annyi, hogy visszazavarja a nyugdíjasokat/betegeket is munkát keresni, illetve biztatni a nôket, hogy hármasával szüljék a gyerekeket, aztán amikor ott áll 11-12 millió ember munkát keresve, miközben maximum 9 millió embernek jut munkahely, akkor majd széttárják
2011. máj. 17. 11:13
 6/22 anonim ***** válasza:
40%
... a kezüket, és vállat vonnak.
2011. máj. 17. 11:13
 7/22 anonim ***** válasza:
30%

"Hol talál állást egy 40-50 éves ember, ha még a fiataloknak is nehéz?"

Több olyan 40-50 évest ismerek aki keresett és talált is állást! Egy szóval nem mondom hogy könnyű (nekem fiatalként sem volt az, valóban) de keresni kell és lehet találni, azonban csak annak aki akar is. Aki munkaképes és szájtátva várja a sült galambot, meg hisztizik, hogy "úgysem találok semmit, én már úgysem kellek sehova" hát tegye azt, de ne várja, hogy az én adómból tartsák el!

2011. máj. 17. 11:19
 8/22 anonim ***** válasza:

"kormány dolga lenne elegendô munkahelyet teremteni"

Jellemző! Fogjunk mindent a nyuszira!

2011. máj. 17. 11:23
 9/22 anonim ***** válasza:
63%

11:13

Hazudsz, sehol nem írtam, hogy a betegek menjenek dolgozni.

Viszont rengeteg korombeli (~40), makkegészséges "rokkantnyugdíjast" ismerek, ami felháborít. Nem érdekel, mit fognak csinálni, keressenek munkát, nekem se keresett senki. Csak ne élősködjenek tovább.

2011. máj. 17. 11:30
 10/22 anonim ***** válasza:
A parlament folyosóján, söprögetőként.
2011. máj. 17. 11:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!