A kormány úgy mégis hol akarja dolgoztatni azt a rengeteg rokkantnyugíjast meg rendvédelmist akiket visszahívnak a munkába? Hol talál állást egy 40-50 éves ember, ha még a fiataloknak is nehéz?
"Hol talál állást egy 40-50 éves ember, ha még a fiataloknak is nehéz?"
Több olyan 40-50 évest ismerek aki keresett és talált is állást! Egy szóval nem mondom hogy könnyű (nekem fiatalként sem volt az, valóban) de keresni kell és lehet találni, azonban csak annak aki akar is. Aki munkaképes és szájtátva várja a sült galambot, meg hisztizik, hogy "úgysem találok semmit, én már úgysem kellek sehova" hát tegye azt, de ne várja, hogy az én adómból tartsák el!
"kormány dolga lenne elegendô munkahelyet teremteni"
Jellemző! Fogjunk mindent a nyuszira!
11:13
Hazudsz, sehol nem írtam, hogy a betegek menjenek dolgozni.
Viszont rengeteg korombeli (~40), makkegészséges "rokkantnyugdíjast" ismerek, ami felháborít. Nem érdekel, mit fognak csinálni, keressenek munkát, nekem se keresett senki. Csak ne élősködjenek tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!