A kormány úgy mégis hol akarja dolgoztatni azt a rengeteg rokkantnyugíjast meg rendvédelmist akiket visszahívnak a munkába? Hol talál állást egy 40-50 éves ember, ha még a fiataloknak is nehéz?
Figyelt kérdés
2011. máj. 17. 10:27
21/22 anonim válasza:
19:10 -nek: Azt nem tudod,mi vár arra,aki a legutóbbi felülvizsgálaton másodfok után "elérte" azt,hogy nem csak azt biggyesztették a papírjára,hogy "Állapotában változás nem történt", hanem azt is,hogy "REHABILITÁLHATÓ,DE REHABILITÁCIÓJA NEM AJÁNLOTT" ?Ugyanis,mint tapasztaltabbak magyarázták,nem annak köszönhetem ma a nyugdíjamat,hogy"nem javult az állapotom",hanem annak,hogy "rehabilitácóm nem ajánlott"!
(Egyébként,ha nem tudnám,hogy a politika diktálja sokak rokkantsági csoporjának megállapítását,akkor azzal is össze tudtak volna zavarni, hogy ha állapotomban változás nem történt,akkor vajon miért került a papíromra az addigi 67% helyett 50%,de nem voltam elég bátor akadékoskodni), másodfok után egyébként sem lehet fellebbezni!
22/22 anonim válasza:
Mostanaban hallottam, hogy uj bortonoket akarnak epiteni, a regieket meg boviteni kell.Igy lesz egy ideig munka is, utana meg a rendvedelmisek lesznek az orseg gondolom igy tervezeik mert a jovoben mindenert borton jar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!