Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miert lehet? 5 honapja szultem...

Miert lehet? 5 honapja szultem de a parommal meg nem voltunk szules ota egyutt?

Figyelt kérdés

Sajnos mar a terhesseg alatt sem akart velem lenni,mert h a babanak vmi baja lesz stb.De miota megszultem azota sem jon es kezdemenyez semmit.

Nekem ez borzalmasan rossz,hiszen amugy is az onbizalmam a beka feneke alatt van,es ettol aztan meg inkabb nem erzem magam nonek.O azt mondja,h nem arrol van szo,h nem kivanna engem,csak rosszul jonnek ki a dolgok,faradt,a gyerek 4 honapig velunk aludt,de 1 honapja meg erre sem fogatja.Szerintetek miert van ez?Fog ez javulni?Vagy ennek a kapcsolatnak mar nincs ertelme?Mert nem vagyok egy sexorult,de fontosnak tartom egy kapcsolatban,es tudom,h nincs meg akkor elobb utobb vmelyik fel felrekacsingat,es akkor meg mi ertelme egyutt maradni?Amugy szeretem Ot,es leginkabb otleteket,tanacsokat varok,h hogyan tudnek EN ezen a dolgon segiteni?

koszonom a valaszokat

2009. febr. 5. 08:20
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Az egyik ismerősöm 6 honapós terhes. Kívánja a sexet nem is kicsit de az ő férje le se szarja... Úgy kell könyörögni érte de nem izgatja a pasit. Amikor a babát szerették volna talán akkor volt egy jobb időszakuk.

De ő is tuti ebbe a cipőbe fog járni.

Azt szeretném kérdezni tőled,hogy sokat változott a tested??

Esetleg probáld meg egy este mire haza ér a munkából adig romantikusan tele rakni a kádat gyertyával vagy az ágy környékét.

Beszéld meg a babóval ma aludjon ( ez vicc volt )

és igenis támad le kedvesen.Azért ha sex nincs köztetek gyengédség simogatás össze bújás? Vagy teljesen elhidegültetek?

Az én párom se egy sex örült ( én bezzeg az vagyok) de mindig átölel oda bújhatok mellé stb..

Eszti

2009. febr. 5. 08:47
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Ha ő nem kezdeményez, próbáld meg Te. Nem kell rögtön az első nap hatalmas orgia, nálunk bevállt, hogy minden nap egy kicsit több és több. Végén már annyira ráizgult a dologra,hogy....:) És ettől még az Én önbizalmam is visszatért. (pedig nem keveset változott a testem)

Mindenképpen mondd el neki az érzéseidet. Nem csak egy de több esélyt is megér.

Fel a fejjel, sok sikert!

2009. febr. 5. 09:00
 3/8 anonim ***** válasza:

szia!

nagyon is ismerős nekem a problémád.

Nekem két gyerkőcöm van, az egyik hat éves, a másik féléves.

A nagyobbiknál átestünk egyfajta krízisen. Akkor nem volt mellettem, akkor maradoztak el az együttlétek amikor nagyon nagy szükségem lett volna rá, hogy éreztesse velem, hogy még mindig ugyanolyan vonzó vagyok neki, mint azelőtt. Én 25 kg-ot híztam terhesség alatt, igaz hogy nagyon sok lement, szülés után mert a java víz volt. Na a lényeg, hogy bedepiztem, és ő meg nem értette meg.

A baj az, hogy most a második baba után sem jobb a helyzet, pedig most nem híztam sokat. De nem feltétlenül csak a párom hibája. Ő rengeteget dolgozik, azért két gyerkőc mellett én is kifáradok estére, fizikailag és lelkileg is. Amikor este együtt van a család néha akarva akaratlanul is veszekszek, amit később persze megbánok.

Este mind a ketten fáradtan esünk be az ágyba, úgy próbáljuk megoldani, hogy reggel előbb felkelni, de valahogy nehezen megy, mert általában akkor felkelnek a fiúk is.

Én is beszereztem már egy szexi hálóinget, meg bugyit, de még nem volt nagyon rá alkalmam, hogy felavassuk!:)

Mi is szeretjük egymást, de most a szexuális életünk a béka segge alatt van.

Nincs nagyszülő akire ráhagyhatnád egy órácskára a gyerkőcöt? mert pl. egy laza kis fürdővel elkezdhetnétek újra..:)

remélem, hogy helyrejöttök, mert ha szeretitek egymást akkor nem lesz probléma, csak idő kell.!

ha gondolod értekezhetünk priviben is!

2009. febr. 5. 10:39
 4/8 A kérdező kommentje:

Koszonom mind a harmotok valaszat.

Hat a terhesseg alatt En sokszor probalkoztam,de egy ido utan sajnos En is makacs lettem es azt mondtam,h na nem,csak azalando elutasitas kapom akkor ertelme nincs.

Igen sokat hiztam a terhesseg alatt,meg mindig van belole jo par kg sajnos.Mar nem szoptatok amit nagyon sajnalok,de elkzhetek fogyozni egy kicsit,es nem felek tole,h ne menne le,csak ido kerdese.Kerdeztem azt is,h esetleg emiatt van e es azt mondta,h Ot nem zavarja,h van egy kis pocakom meg.

Biztosan jo otlet a sexi fehernemu sok van nekem is,amik persze most nem jonnek ram sajna,de beszerzek egy par jo kis cuccot.

Utolso hozzaszolonak irnam,h ma meg irok priviben neked.

Megegyszer nagyon koszonom lanyok.

2009. febr. 5. 11:17
 5/8 anonim ***** válasza:

utolsó vagyok.

oké!

2009. febr. 5. 16:27
 6/8 A kérdező kommentje:

Utolso hozzaszolonak uzenem,h nem tudok irni,mert nincs kint,h privat mail kuldese nalad.

Kuldj nekem Tr egy mailt es akkor tudok En is irni neked.

Koszi

2009. febr. 5. 23:19
 7/8 anonim ***** válasza:
:) oké majd ma délelőtt írok:)
2009. febr. 6. 07:41
 8/8 anonim ***** válasza:
En is ugyan ebbe a hajoba vagyok,szules utan 2 honapig semmi nem volt,en nem is kinalkoztam mertt nagyon nehezen tudtam osszeszedni magam,fajt is meg minden,most egy eves a babank es 4 szer voltunk egyutt osszvissz de az is remalom volt.nagyon faj es ezert szerintem o se keri es en se ajalkozok ,ha a vege ugy se jo!
2009. júl. 12. 21:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!