Mit tornázzon egy 7 hete szült anyuka, akinek lóg a pocija?
Szia!
Szerintem járj el futni, ha van időd a babádtól. :) Az jó a hasra, popsira, combokra. Semmibe sem kerül, nem kell edzőterembe járni. Csak minden délután felkapsz egy sport cipőt és futsz 20-30 percet. Biztos lesz eredménye. :)
Gratulálok a babádhoz! :)
Az én babám 8 hetes. Futnék én is, csak a melleimtől nem bírok :(
Én rubintrékázok, illetve izomból tolom a babakocsit naponta másfél-két órát. Ez így hülyén hangzik, de ha séta közben jól megfeszíted minden izmodat, nincs annál jobb testedzés!
2. vagyok.
Mivel még nemrég szültem, egyelőre a kismamatornát csinálom, csak plusz hasazok hozzá. Majd ha már jobb formában leszek, akkor előveszem a többi rékát is (add önmagad? azt hiszem ez a címe)
Szia!
Szerintem kár még tornáznod, elmehet a tejed tőle, ha megerőlteted magad. Főleg ha régen sem tornáztál éppen nem most van ideje, hogy elkezd. Ha szoptatol szépen lassan vissza fog húzódni. Próbálj meg hasfogót hordani. Én a kilóimat kb. 2 hónap alatt visszafogytam, most 5 hónapos a babám és a hasam még mindig plöttyedt. Persze ez mindenkinél más, engem nem zavar a hasam annyira.
Nem kell megerőltetni magadat. Kis tornától kis hasazástól nem megy el a tej. (Ennyi erővel feküdjünk egész nap.)
Az erős kardió-gyakorlatoktól mehet el a tej, de a laza átmozgató tornától ki van zárva.
Szia!
Rubint Réka: Add önmagad 3.! Nagyon tuti! 30 perc has, 30 perc felsőtest, 30 perc popsi!
1 hét alatt látni fogod a változást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!