Mosószer allergiánál rögtön jelentkeznek a tünetek?
Figyelt kérdés
2011. jan. 22. 21:35
1/3 anonim válasza:
Súlyosságtól függően 1-2 perctől akár 2-3 napig is terjedhet míg kijön a reakció. Szóval oda kell figyelni.
2/3 A kérdező kommentje:
Kislányom kedd este belelépett a pizsijében a vízbe, így kicseréltem egy olyan pizsamára, amit nem én mostam ki. Úgy kaptuk használtan, de megbízható helyről, így én nem mostam át. Másnap reggel tele lett az egész teste piros pöttyökkel. Persze elvittem dokihoz, kapott is kálciumot, cseppeket, kenőcsöt. Lehet a ruhától? Tulajdonképpen a fenekén nincsenek pöttyök, ahol a pelenka takarja, de a bodyval fedett részeken van.
2011. jan. 22. 22:22
3/3 anonim válasza:
ha olyan területen nem jelentkezett reakció ahol nem érte az allergén akkor nagy valószínűséggel valóban a ruha volt.
Ennyi idő még bőven belefér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!