Ez anya? Aki gyengébb, ne nézze meg! Mi baja lehet így a babának?
Ez úgy,a hogy van egészség és életellenes szerintem.
Amikor lógatni, járatni nem szabad egy ekkora gyereket, mert sérülékenyek az izületek?
És ha elejti és szétveri a gyerek a fejét a mellettük lévő ágyás egyik kövén?
Az a gyerek sokkot kapott vagy szedálta vagy egyszerűen halálra volt rémülve, nézzétek meg a picit.
Jóga vagy sem, az ilyen szerintem veszélyeztetés.
Én nem tartom durvának amit csinál.
Pár éve/évtizede még a Pető-módszert, a Dévény-tornát vagy a Babaúszást is gyerekkínzásnak tartották.
Ma meg nagyon is műkődő módszerekről beszélünk.
Én is kaptam hideget-meleget a babaúszással kapcsolatban, hogy vízbefolytom a gyermekem, lemarja a gyerek bőré a klóros víz stb.
Az orrszívó külföldön tényleg gyerekkínzásnak számít :-D
Most volt az Aktívban pont ez a nő. Egy jógaszakértő faszi azt mondta, hogy nincs olyan neurológus aki meg tudná mondani, hogy milyen hatása van a gyerekre ma, holnap vagy évek múlva, ill. hogy az anya olyan szeretet nélkül csinálja ezt. És hogy ő nem nevezné ezt jógának.
Egy másik jógás nő meg azt mondta, hogy a baba mama jóga lényege a testkontaktus, és a szemkontaktus a babával, és ennek jele sincs ennél az orosz nőnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!