hát ez tényleg fura, de szerintem annyira nem gáz, (rosszabbra számítottam) max elszédül egy kicsit a baba :) de ha mindennap megcsinálja vele, gondolom már megszokta
meg nem is sírt közben
látszik a nőn hogy tiszta izom, valószínűleg biztos kézzel tartja,
mondjuk én biztos nem merném ezt megcsinálni, de olyan nagy baja szerintem nem lesz ettől a gyereknek
2011. jan. 19. 20:52
3/16 anonim válasza:
Ha csak egy lábát fogja a babának,akkor a pici lába könnyen kificamodhat. Nem normális a nő.
2011. jan. 19. 20:56
4/16 anonim válasza:
Nagyon durva szegény gyerek remélem túlélte a mutatványt.
Ha előttem csinálna ilyet valaki másnap már nem lenne nála a gyerek.
2011. jan. 19. 20:57
5/16 anonim válasza:
elmebeteg,idióta qrva.Azonnal elvenném tőle a gyereket.Mások még megfogni is félnek egy csöpp ujszülöttet olyan törékenynek tűnnek,ez meg mintha egy darab rongy lenne ugy dobálja szegényt.Ráadásul a sok rángatástől nem apró baja lehet.Agyrázkódás,szembevérzés,a többit meg se emlitsük.
2011. jan. 19. 20:58
6/16 anonim válasza:
Nem akarom elhinni, hogy ez igazi baba volt.
2011. jan. 19. 21:00
7/16 anonim válasza:
Az utolsó válaszoló gondolom a megrázott baba szindrómára gondol, annak vannak ilyen tünetei, de ahhoz nem ezt kell csinálni, hanem teljes erőből megrázni a gyerek fejét, úgy hogy az agya elmozduljon a koponyában, azért ez nem erről szól.
2011. jan. 19. 21:03
8/16 anonim válasza:
Hogy az anya nem komplett az biztos. Én a gyereket figyeltem, és nem úgy nézett ki mint aki félne vagy mag van ijedve. Bár biztos nem erről álmodott szegénykém, hogy kezénél lábánál fogva lóbálják.
2011. jan. 19. 21:51
9/16 anonim válasza:
Nem úgy tűnik mintha a baba rosszul érezné magát. Szerintem nem annyira vészes ez. És a picúrok sincsenek üvegből. Pl az újszülöttet is van hogy a lábánál lógatják hogy felköhögje pl a magzatvizet. Az én lányom imádta mikor fejjel lefelé lógattam játék közben. Kb 2-3 hónapos korától. Hangosan kacagot. És azt is mikor feldobáltuk. Ez sem sokkal rosszabb, és azért messze nem rángatja a gyereket, hanem nézzétek meg hogy milyen óvatosan, a sebességet tompítva kapja el. Lehet pár év múlva mindenki hozzá vinné a gyerekét jógázni.
Külföldön meg legalább ennyire kiakadnának a mi orrszívonkon, mert kiszívja a gyerek agyát.
2011. jan. 19. 21:54
10/16 anonim válasza:
Az a gyerek nem lehet újszülött,mert tartja már a fejét saját magától.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!