Szoptatás mellett hogy szabadulhatnék meg 10-15kilótól 2-2,5hónap alatt?
hamar jött egymás után a 2 gyerkőc.nincs kire hagynom napközben őket,apa csak 7végente van itthon.viszont egyre jobban zavar ez a felesleges 10-15kiló.ráadásul áprilisban lagziba megyünk,és addigra jó volna egy kicsit formálódnom.
a kicsi már 7,5hónapos.és 1-2 szoptatást már el elhagy néha.a nagy is 9hónapos korára maga leszokott a ciciről
Hát attól is függ mennyi az induló súlyod (nagy feleslegből könnyebb fogyni)
De ilyen sokat ilyen rövid idő alatt szerintem káros lefogyni főleg hogy a lebomló zsírszövetből a méreganyagok ilyenkor a tejbe is kiválasztódnak.
Engem is nagyon zavart 2 gyerek szülése ill. szoptatása közben a túlsúlyom, de megvártam amíg leszokott a kicsi a szopizásról (13 hósan) és utána kezdtem bele szép fokozatosan. 3 hónapja csinálom az ésszerű nem drasztikus diétát kis testmozgással ötvözve és 8 kilót fogytam. Gyorsabban nem is lett volna jó.
Tehát szerintem vagy várd meg amíg nem szoptatsz vagy ne tűzz ki ilyen hatalmas célt hogy 10-15 kiló.
De ez csak az én véleményem :)
Az update módszert javaslom neked és Réka kismama tornáját kezdésnek:
Sok sikert, én is 13 kg-tól szeretnék megszabadulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!