Mitől lehet az, hogy amióta megszületett a kisfiam sokkal izzadékonyabb vagyok? 20 fok körül már szakad rólam a víz. Mi lesz így nyáron.
Figyelt kérdés
Nagyon kellemetlenül érint és egyenlőre nem találtam hatékony ellenszert.2011. jan. 18. 11:20
1/6 anonim válasza:
mennyi ideje szültél? Nálam is ez volt pár hónapig, aztán elmúlt. A hormonok tombolnak ilyenkor.
2/6 anonim válasza:
Én terhesség alatt voltam így. Azóta megfagyok szinte :) Még nyáron is paplannal takarózom.
Kicsit felborult a hőháztartásom. Gondolom Nálad is ez van.
Ja! És másfél éve szültem, most vagyok 10 hetes terhes. Ki tudja, mi lesz még :)
3/6 A kérdező kommentje:
6,5 hónapos a kisfiam. Terhesség alatt semmi problémám nem volt, nem volt soha melegem és nem is fáztam...
2011. jan. 18. 11:31
4/6 anonim válasza:
Ez hormonális, és majd szép lassan elmúlik.
Gondolom szoptatsz. (Ha nem, akkor nem igazán tudom... :o)
És hogy mi lesz? Hát még jobban fog szakadni... :o/
5/6 anonim válasza:
Én másfél éve szültem és még mindig nem múlt el, pedig már 10 hónapja nem is szoptatok. Csak enyhült talán egy kicsit. Szerintem ez már így marad. Nincs is egy vastagabb pulóverem, még mínuszokba is egy szál felső van a kabátom alatt.
6/6 anonim válasza:
Izzadékonyabb maradtam szülés után.Ki érti?Most vagyok 30 hetes, az elején sokat fáztam-de, ha olyanok a körülmények, most is jobban izzadok, mint lányként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!