Tavaly március óta dolgozom egy cégnél 130. 000. -bruttó bejelentett bérrel. A főnökasszonyom azt kéri, hogy március 1-től menjek el közös megegyezéssel, amit úgy is ki fog erőszakolni belőlem. Mi lesz most velem, mit vehetek igénybe?
Figyelt kérdés
2009. febr. 2. 12:46
21/23 anonim válasza:
Egyetértek az előttem szólókkal, menj táppénzre!
Azt még jótanácsként megírnám neked, hogy a táppénzes papírjaidat te küld el az illetékes egészségügyi pénztárhoz(ahová tartozol), mert lehet hogy ő nem fogja intézni, és akkor nem kapsz pénzt. Sajnos tapasztalatból mondom, mert nekem sem intézte a munkahelyem, és 5 hónapos huza-vona után sikerült megkapnom a pénzem! Nehogy te is így járj, mert én ezért idegeskedtem végig a terhességem, és borzalmas volt.
Sok sikert, és ne hagyd magad!
22/23 anonim válasza:
Szia! Csatlakoznék az többi válaszolóhoz, mindenképpen menj el táppénzre. A saját esetemet osztanám meg veled. Én 8 hetesen jelentettem be a babát, de dolgoztam tovább.Kb. 10 hetesen megemlítettem, hogy pár héten belül elmegyek táppénzre. Ugyanezzel a verzióval jött a főnököm, közös megegyezés, passzív táppénz, munkanélküli, jól kitalálták. Persze nem mentem bele, attól a naptól közutálat tárgya lettem, már el is hittem, milyen tisztességtelen vagyok. 11 hetesen kiírt a nőgyógyász, épp be akartam jelenteni, hogy már nem dolgozok tovább, idegeskedtem, mit fognak szólni. Még aznap kórházba kerültem, a baba elment. Ez karácsonykor történt, azóta persze felmondtak, mondván, nem voltam korrekt, nem vállalnak be egy esetleges kismamát. Szóval, csak magaddal törődj, gázolj át minden ilyen emberen, mert fordított esetben veled is megtennék! Sok erőt, és boldogságot kívánok Nektek!
23/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm a valaszaitokat a volt főnököm hálisten úgy néz a segítségemre jön, ha baj van. Azt mondta bejelent a cégébe és felőle akár már másnap elmehetek táppénzre. De azért fura, hogy a férfiak megőrtőbbek egy ilyestben, mint egy nő!
2009. febr. 2. 20:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!