Van valakinek ilyen babakocsija? Mennyire jó/rossz?
Nekem nagyon tetszik,habár még csak 11 hetes kismami vagyok,és érdekelne,hogy megéri-e megvenni.De nekem a 3 kerekű babakocsik nem tetszenek,és olyat nem akarok venni!
13:34-es válaszoló
ha jól sejtem,akkor egy héttel vagy előrébb,ezek szerint,mint én,és honnan tudod,hogy kisfiú lesz???
Szia
Nekünk van egy jó nagy és csak fix kerekű kocsink,nah terepre tökéletes :) sportkocsivá alakítható szóval a föld úton nagyik érő sárba tökéletes :)
Van egy városi kocsink aminek már csak 2 kereke fix azt szerettem mert tudtam tolni és nem csak kínlódtam vele főleg,ha olyan helyre mentünk...
Majd mikor már nagyobb lett a lányom vettem egy esernyőkocsit amit imádok mert kicsi,könnyű, összecsukva kis helyet foglal és simán tudom úgy is hurcolni bolti polcos labirintusba simán lehet közlekedni vele :)
Ha lett volna eszem és még egy kicsit hozzá csaptunk volna a költségvetéshez akkor ezt a 3 babakocsit 1-el simán ki lehetett volna váltani.Szóval ennyi....
Szia! Ezt a kocsit még nem próbáltam, de adok néhány tanácsot, ha akarod, elfogadod, ha nem, nem.
Minden ember más babakocsit részesít előnyben, s hogy neked mi a jó, az a körülményeidtől függ.
Én vidéki vagyok, sok a rossz út, gyakran nincs eltakarítva a hó, ezért kis bolygókerekes kocsi nálunk teljesen használhatatlan. (Van egy remek Chicco esernyőkocsink, amit a kereke miatt nagyon ritkán használunk csak.) Nekünk a nagy, fix kerekes Bergon kocsi vált be.
A kocsi súlya se mindegy: ha gyakran tömegközlekedsz vele, ha fel kell cipelned több emeletet stb, akkor erre is figyelj!
Mekkora babád várható vajon? Nem jóslatokba kell bocsátkozni, de ha mindketten magasak vagytok, netán molettebb testalkatúak stb., akkor várhatóan a babó se lesz túl pici. Mi mindketten magasak vagyunk a párommal, a lányom 55 cm és 3,8kg, a fiam 58cm és 4 kg volt születésekor. A lányomnak még Pierre Cardin kocsit vettünk, ami biztosan nem rossz, de: szinte azonnal kinőttük, kis bolygókerékkel vettük, ami felejtős nálunk és elég kicsi a kosara alul, pedig rengeteget járok gyalog bevásárolni, így szükségem van a nagy rakodótérre. Szóval ezzel a kocsival mi befaragtunk.
Az se mindegy, mennyire könnyű összecsukni, emelni és a csomagtartóba betenni, ha gyakran autózol úgy, hogy a babakocsit is vinned kell. Nekünk a Bergonnal ez a gond - akármennyire imádom hétköznapi használatra, nem olyan egyszerű az összecsukása (ebből a szempontból a pierre cardin jobb volt)és szerencse, hogy nagy a csomagtartónk. Anyuék skoda fabiájáva már nem fér bele.
Még egy "apróság": megkérdeztem a babakocsiszervízt, melyik kocsikat javítják. Azt mondták, szinte bármit, DE a legkevesebb gond a Babywelt és az ABC design kocsikkal van. Azokat gyakorlatilag még sose vitték szervízbe.
A második válaszoló vagyok, azért gondoltam hogy aug.ra vagy kiírva mert én meg 10 hetes vagyok ma és aug.14 a bűvös dátum...
Szóval a pc 822 szerintem is nagyon jó.
Tereptől függ amúgy hogy milyen kocsi lenne jó neked ha rázós utak rossz terep, göröngyös talaj stb. akkor nagyobb kerekűt ( a graco quattro tour szerintem jó), de városi környezetbe jók a kisebb kerekűek is. Függ attól is mennyi pénzetek van rá.
Meg ha ragaszkodsz az ilyen nagyobb méretű újszülöttes kocsihoz akkor már Bergonban meg Raf-Pol stb-ben is van olyan ami elöl bolygósítható. Rossz terepen fixre állítod, jó terepen meg boltokban meg praktikus a bolygása :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!