Van valakinek ilyen babakocsija? Mennyire jó/rossz?
Nekem nagyon tetszik,habár még csak 11 hetes kismami vagyok,és érdekelne,hogy megéri-e megvenni.De nekem a 3 kerekű babakocsik nem tetszenek,és olyat nem akarok venni!
Nézd olvashatsz róla véleményt biztos irnak is majd páran de ahhoz hogy megtudd NEKTEK jó -e ahhoz az kell hogy elmenj és tologasd.
Lehet másnak jó de nektek nem lesz az. Csak olyat vegyél amilyet ki is tudsz próbálni nézd meg félkézzel is meg kanyarban fordulj vele hogy mennyire nehéz kezelni stb. emiatt nem néznek hülyének majd az a buta aki nem próbálja ki!
Nekünk a 4. babakocsi lesz amit most veszünk majd az első volt ilyesmi nem venném meg.
Mert batár széles nehéz kanyarodáskor emelni kell
nem férsz el vele sehol se egy boltban se mehetsz be hogy le ne vernél valamit.
Az első időben jó de később 7-9 hós kortól egy átok. lóti futis babakocsinak már alkalmatlan.
Igen, az Én tanácsom is az, hogy mindenképp bolygósíthatóak legyenek legalább az első kerekek! Nekünk Graco babakocsink van, és nagyon szeretem! Újszülött kortól használjuk, most 10 hós a babánk, és SEMMI(!) gond nem volt vele! Sőt, igazi terepjáró! Most a télen a letaposott havon is simán lehetett tolni! Ja, meg egy kézzel simán tudsz vele kanyarodni, ha mondjuk menet közben telefonálsz vagy a boltban kell lavírozni a sorok között! A típusát nem tudom, de keresek képet a neten, ha találok, belinkelem!
Pussz
Boldog babavárást!
Júli 16.
debrecenben a baby centerben - segner tér- próbálgattuk élőben. Már van egy lányom nyáron két és fél éves lesz úgyhogy egybekarosat kell venni hogy félkézzel a lányom kezét fogva is - pl. zebrán- tudjam tolni rendesen.
Kisfiam lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!