Most akkor dobjam ki az összes puzzle-szőnyeget, mert rákkeltőek? Eddig nem tudták?
Olvassátok el! Csak feltevés és nem konkrétum, csak elővigyázatosságból kerültek le a polcokról.Nem bizonyított és még csak senki nem lett beteg tőle. Nem érdekes , hogy amikor szabadalmaztatták akkor nem tűnt fel senkinek, hogy az előállítás során káros anyagot fog tartalmazni??? Erről ennyit...megint valaki kitalált egy hülyeséget...
20.16.-al egyetértek.Én sem dobtam ki a gumicseppentőset. Évtizedeken keresztül nem volt káros, csak most volt 2010-ben???
Manapság minden káros és minden felröppentett hír tömeghisztériát vált ki...marketing az egész. ( lásd guar gumi,piros paprika, D vitamin stb.)Ezeket nagy emberek mozgatják, mi meg legtöbbjét bevesszük, mert aggódunk a gyerekeink épsége és magunk épsége miatt. De ilyenek mindig lesznek, ki-ki maga dönti el, hogy hogy érez és cselekszik.
Pár évvel ezelőtt egy kereskedelmi rádióban arról beszéltek, hogy napi 2 pohár tej rákkeltő, na ekkor jól "felröhögtem" és azt mondtam,hogy akkor mától kezdev azt eszek és iszok ami jól esik...ha már a tej is bűnös.. :)
Mindenkinek maga felelőssége és nyugalma, hogy mit eszik , iszik, vagy ha úgy tetszik, mivel játszik. Szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!