Nagy hülyeség másfél éves gyerek mellé vajszínű
szőnyeget venni?
Figyelt kérdés
A mostani szőnyegünk sötétbarna, naponta porszívózom, mert a legapróbb morzsa is meglátszik rajta. Le szeretném cserélni, de legjobban a vajszínű menne a lakásba, mert minden bútor sötét. Nagyon kényes lenne? A lányom nem iszik semmilyen színes gyümölcslevet, teát, egyedül vizet, csak ez a sok morzsa zavar, de ez a világoson nem tünne fel egyből. Akinél világos szőnyeg van mennyire koszolódik pici gyerek mellett?
2010. nov. 5. 19:00
1/10 anonim válasza:
rettentően! tudom mit beszélek másfél évig az volt most cseréltük le barnára.
2010. nov. 5. 19:08
2/10 anonim válasza:
Gyerek mellé a legcélszerübb a spriccelt mintás szönyeg, az egyszinü mindig kényes. Vajszinüt semmiképpen nem vennék, mert különösen a következö pár évben a gyerek igen leleményes abban, hogy mivel lehet "festeni" vagy egyéb módon maradandó nyomokat létrehozni.
2010. nov. 5. 19:08
3/10 A kérdező kommentje:
Hát igen, lehet hogy igazatok van, későbbre is gondolni kell. A baj csak az hogy extra nagyméretű kellene és abból olyan kevés a választék.
Elsőnek: ez jó, ti lecseréltétek a világosat barnára, én meg most szabadulnék a barnától. :-)
2010. nov. 5. 19:13
4/10 anonim válasza:
belinkelem milyen van most hátha megtetszik. Előzőnek ez a tipus volt csak fehér vajszinű. Mellesleg a diegoban vettem padlószőnyeg egyébként csak méretre is lehet kérni és beszegik igy kb. negyedannyiba kerül mint egy rendes szőnyeg, ajánlom. Tisztitani is könnyű!
Mi is padlószőnyget vettünk és körbeszegettük. Vajszínűnk van, még csak 9 hós a babám, de már jópárszor rábukta az őszibarackot. Így vettünk rá neki egy szőnyeget és azon játszik. Olyan várososat tettünk a vajszínűre.
2010. nov. 5. 21:39
6/10 anonim válasza:
Szia!
Pont a héten harcoltam ki a nagyszülőknél, hogy ne egy vajszínű szőnyeggel lepjenk meg minket a gyerekszobába, hanem valami sötétebb spriccelt mintájúval. Két hétig hallgattam, hogy a sötét színek nem a gyerekszobába valók, oda vajszínű illik, hogy fog az ott kinézni! Miután letettük a szőnyeget a nagyi ráültette a picit játszani. Szegény fiacskám pedig elkezdett csuklani, amitől felkavarodotta gyomra... (az ebéd paradicsomos burgonya volt csirkehusival). A nagyi elsápadt és közölte, hogy soha többet nem szól bele a "színérzékembe". :)))
2010. nov. 6. 06:38
7/10 anonim válasza:
Nálunk vajszínű van, pont a gyerekszobában. Van egy lassan 3 évesem, és egy lassan 1 évesem. Eddig nem volt gond a szőnyeg miatt. Porszívózni mindegyiket kell, foltos még nem volt.
2010. nov. 6. 14:19
8/10 anonim válasza:
Nekünk vajszínű szőr van, nem történt vele baleset, még..
2010. nov. 6. 20:58
9/10 anonim válasza:
igen
2010. nov. 6. 22:08
10/10 anonim válasza:
Mi is vajszínűt vettünk kb. 1 éve. Igazából szőnyegpadló, csak körbe van szegetve. De legszívesebben már most lecserélném, pedig a 3 évesem nem eszik bent a szobában, csak ropogtatnivalót, amit össze lehet porszívózni, és inni is csak vizet, illetve teát, amit megint nem fogja meg a szőnyeget, mégis ocsmány. Sőt mostanában elég sokat gyurmázik, és van, hogy azt is a szőnyegen köt ki. Szóval én legközelebb nem veszek ilyen világosat.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!