Egyik elég közeli ismerősöm számomra nem szép neveket adott a kislányának. Titok volt a név, senkinek nem árulta el szülés előtt. Viszont mondogatta, hogy majd kiváncsi lesz a véleményekre. Mit mondjak neki? Legyek őszinte?
Figyelt kérdés
A baba neve Cintia Szimonetta lett.2011. jan. 14. 14:55
11/13 anonim válasza:
Nincs semmi gáz, nem kell, hogy neked is tessen ez a két lánynév. Mondd meg, hogy az a lényeg, hogy nekik ez jó, és teljesen mindegy, hogy mi a te véleményed.
Ha megsértődik, az ő baja.
Nem kell bunkónak lenni, de kérdésed alapján nem is nézem ki belőled, hogy az lennél.
Egyébként lehet hogy most nem tetszik neked ez a név, de ha megismered a kislányt és megszereted őt, akkor a nevével együtt fogod szeretni.
Nekem van ilyen példám, számomra visszataszítóan ronda név a Titanilla, de egész nyáron együtt játszott egy ilyen nevű kislány az én lányommal, Titi a beceneve. Megszerettem a kislányt, megszoktam a nevét, már nem zavar. Persze én nem adnám a gyerekemnek, de már legalább nem áll tőle a hátamon a szőr.
12/13 anonim válasza:
Én nagyon fontosnak tartom az őszinteséget, pláne, ha még ki is kérik a véleményemet, tehát én biztos megmondanám.
13/13 anonim válasza:
Szerintem aki ilyet kerdez az fel van keszulve a negativ es a pozitiv valaszokra is, maskent nem is kerdezne meg. Az emberek azert tisztaba vannak azzal, hogy mindenkinek mas nev tetszik. Szepen is neznenk ki ha mindenkinek csak 1-2 nev tetszene. Ez igy van jol. Nyugodtan valaszolj oszinten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!