Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Voltak a gyerekeidnek aranyos,...

Voltak a gyerekeidnek aranyos, vicces vagy megható szavaik amiket Neked mondtak vagy amiket Te mondtál szüleiteknek anno?

Figyelt kérdés
2011. jan. 13. 22:05
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
94%

Az öcsém három éves volt, megkaparintotta a távirányítót és elkezdett kapcsolgatni, és meglátta pamela andersont a tv-ben, elcsodálkozott, majd ránézett anyámra.

- Anya, neked miért nincs olyan cicid mint annak a néninek?

- Hát kisfiam, ha négykézlábra állok, az enyém is olyan lesz.

2011. jan. 18. 16:23
 22/23 anonim ***** válasza:

Megható:

2-3 éves voltam, amikor a papám meghalt. A halotti toron a nagymamám a nappaliban sírt, mire odamentem hozzá és azt mondtam: - Ne sírj! Hiszen itt vagyok neked én! (erre most is bekönnyeztem)

Vicces:

Egyszer anyukámmal utaztunk valahova, mikor a buszmegállóban elkezdtem kiabálni, hogy: - ANYA, ANNAK A BÁCSINAK MIÉRT VAN OLYAN NAGY POCAKJA?

Hirtelen csönd, a bácsi ~.~ - arccal tekintget felénk, anyám elrángat, ,,Nem szabad :| Nem szabad x"D"

2012. jún. 24. 22:37
 23/23 anonim válasza:
Nagyon cukik 😊
2015. márc. 14. 10:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!