Hol tudok aranyos, vicces rugdalózókat venni a kisfiamnak? Például apa szeret, anya szeret?
Figyelt kérdés
Köszönöm a válaszokat:)!2009. aug. 22. 08:49
2/10 A kérdező kommentje:
Fejér-megyében lakom, Budapesttől 30km-re, szóval ha pesten tudnék ilyeneket venni, az sem lenne gond. Vagy akár internetről is rendelnék, de bármilyen keresőszót írtam is be, semmi ilyet nem adott ki:(.
2009. aug. 22. 09:36
3/10 anonim válasza:
akkor sajna nem tudok, mert én egy kicsit messzebb tudok egy nagyon jó boltot ahol ilyeneket árulnak. Nyíregyháza
5/10 anonim válasza:
Babyfun babadiszkontCímünk: 1015 Budapest, Csalogány utca 42/A.. 1
Telefon: +36 (1) 214 59 18 / +36 (20) 544 41 65
E-mail: babyfun@chello.hu
Én már vásároltam náluk egész jó cuccaik vannak és nem is olyan drága.
7/10 A kérdező kommentje:
Aztaaa:D köszönöm szépen a sok választ:)). Nagyon örülök nekik:)! Ha lehet rendelni a nyíregyházi üzletből, akkor az is jó nekem.
2009. aug. 22. 09:57
9/10 anonim válasza:
Én is a scampet ajánlom nekünk is van nem is kevés.Anyás, apás,mindenféle mondokásak aranyossak nagyon:)
10/10 anonim válasza:
scamp, vagy megveszed feheren, egyszinun, es sok helyen vasalnak ra, vagy neten is megcsinalhatod. en muveszboltban veszek ruhafilcet, es ugy gyartok vicces feliratokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!