Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ha missed ab után 6 héttel...

Ha missed ab után 6 héttel sem fog megjönni újra a mensim, akkor milyen gyógyszert fogok kapni?

Figyelt kérdés
2011. jan. 13. 16:38
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
0%
..mi az a missed ab? ..és miért nem nődokitól kérdezel ilyet?
2011. jan. 13. 16:41
 2/11 A kérdező kommentje:
Miért válaszolsz, ha fogalmad sincs róla?
2011. jan. 13. 16:42
 3/11 anonim ***** válasza:
Nem tudom kapsz-e gyógyszert,de részvétem.
2011. jan. 13. 16:52
 4/11 anonim ***** válasza:
Én is kaptam gyógyszert rá.norculotot
2011. jan. 13. 17:20
 5/11 anonim ***** válasza:
jav. norcolut
2011. jan. 13. 17:20
 6/11 anonim ***** válasza:

..talán mert miután azért sejtettem, hogy miről van szó, és pont a dolog komolysága miatt nem értem, hogy miért nem orvossal egyeztetsz? de igazad van.. énkérekelnézést...

(-első-)

2011. jan. 14. 07:36
 7/11 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó! Gondolod,hogy nem voltam orvosnál? Csupán a gyógyszer NEVÉRE voltam kíváncsi, mert itt már többször olvastam, ám mivel még nem voltam ilyen helyzetben, nem foglalkoztam vele. Most viszont elfelejtettem a gyógyszer nevét. Amúgy meg még van egy hetem az orvosig.Vannak itt ennél cifrább kérdések is tömegével, ez is elfért is szerintem.

A vita részemről lezárva.

2011. jan. 14. 08:50
 8/11 A kérdező kommentje:
A hasznos válaszokat köszönöm!!!
2011. jan. 14. 08:50
 9/11 anonim ***** válasza:

bármennyire sem hiszed el, egyáltalán nem rosszindulattal kérdeztem első körben, csak tényleg érdekelt guglizás nélkül, hogy ez pontosan mi, de leginkább, hogy egy ilyen dologgal kapcsolatban miért nem ad megfelelő tájékoztatást az orvos..

sajnálom az esetet, azt meg méginkább, hogy a sok rosszindulatú ember után ilyen könyvelhető el mindenki.

részemről nem volt vita, de lezárható. legjobbakat!

(-első-utolsó-)

2011. jan. 14. 11:57
 10/11 anonim ***** válasza:
*könnyen (ezkimaradt)
2011. jan. 14. 11:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!