Missed ab után, ha nem jön meg magától a mensi, milyen gyógyszert ír fel az orvos? Attól mennyi idő után fog megjönni?
Figyelt kérdés
2009. ápr. 19. 10:57
1/5 anonim válasza:
Mennyi idő telt el a műtét óta? Nekem is az volt és még nem jött meg csak azért kérdezem!
2/5 A kérdező kommentje:
Pénteken múlt 6 hete, hogy megvolt a műtét, és semmi olyan érzésem sincs, hogy meg akarna jönni. Néha kicsit görcsölget a hasam, de semmi több. Olvastam, hogy van, akinek 8-10 hétre jön meg. Nem tudom, hogy mi számít még normálisnak. Ezért ha a jövő héten sem történik semmi, visszamegyek az orvoshoz. Neked mennyi ideje volt a műtét?
2009. ápr. 19. 11:05
3/5 anonim válasza:
Általában 4-6 hét múlva szokott megjönni. Van doki aki szerint méh 1-2 hét utána is beleférhet. A vérzés meghozásra több féle gyógyszer létezik. Az összes körülmény ismeretében a doki dönt, hogy melyiket írja fel. Ezeket a gyógyszereket a doki által meghatározott időtartamban kell szedni, a vérzés a szedés abba hagyása után pár nappal jön meg.
4/5 anonim válasza:
Első válaszoló vagyok. Március 17-én volt a műtét, tehát már valamivel több mint egy hónapja.Semmi mensi érzés!A műtét után pár nap enyhe vérezgetés, utána olyan 1,5 hét enyhe barnázgatás azóta semmi.Mi a férjemmen 2 hét után sexeltünk is,miután a barna elmúlt.Akkor sem volt semmi baj, nem fájt sem a hasam, nem véreztem.Jövő héten orvos nekem is!
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Még megpróbálok egy kicsit türelmes lenni. Egyébként nekem is csak 2-3 napig volt enyhébb vérzésem a műtét után, utána kb.1 hét barnázás. Mi 3 hét után voltunk először együtt, mert akkor kellett visszamennem kontrolra. Akkor azt mondta az orvos, hogy minden rendben van. Nem is volt semmi problémám, teljesen rendben lezajlott minden. A műtét után 1 héttel elkezdtem inni a cickafark teát. Aztán kb. 1 hete keverve iszom a cickafarkat palástfűvel. Elvileg ennek is segítenie kellett volna. Még reménykedem, hátha megoldódik magától, de nem sok esélyt látok rá.
2009. ápr. 19. 15:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!