Ez természetes? 14. körül fog megjönni, de már most fájnak a melleim! Nem szeretnék még teherbe esni! . Gyógyszert szedek!
Szia!
Ha 14-e körül fog megjönni, akkor valószínű most van pé-d,és azt érzed!
09:52-es vagyok:
Ha rendesen szedted a gyógyszert, akkor nagyon-nagyon-nagyon kicsi az esély a terhességre. Nyugi :)
viszont azt is jelentheti, hogy nem használ a gyógyszer. Nem ijesztegetésként, de előfordul. Ha incs is peteérés, lehetnek oylan tünetek, nekem is vannak, pánikoltam is rendesen, mert még sajnos nincs itt az ideje a gyerekvállalásnak. Azoknak a nőknek is vannnak menstuációs tüneteik (mellfeszülés...stb a ciklus szerint),akik már túl vannak a menopauzán, sőt azoknak is lehet akiket "kipakoltak":(
Szerintem feleslegesen aggódsz, az, hogy hamarabb kezdted eddig a gyógyszert nem baj ilyen szempontból, ha később kezdted volna, az adhatott volna okot aggodalomra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!