Vannak itt Honvédségnél dolgozó anyukák?
Ti tudtok valamit arról, mi lesz ha visszamennétek dolgozni?
Én ma kérdzetem rá, hogy mire számítsak, mi lesz velem, de azt a áalszt kaptam "bármi lehetséges"
A szervezt, ahova tartozom , átszervezés alatt.
Kicsit megzuhantam:-((((
Én még 2 hónapig vagyok gyed-en, és július végéig akatam gyes-en elnni, utána szabikat tölteni, amjd szeptemberben visszamenni.
Megírtam kérelmet a fizetésnélküli szabihoz a gyes idejére, amikor is mondta a szü-es, hogy kérdezzek rá,a mi lesz velem.
Rékérdeztem és mivel átszervezés van, akármi lehet.
Ja és közalkalmazott vagyok:-((
Szia!
Nálunk most jön a második baba, szóval a közeljövőben nem megyek vissza dolgozni. Elvileg visszavárnak, de addig még sok víz lefolyik a Dunán...
Ha nem is a saját beosztásomba, de mindenképpen a honvédségnél szeretnék maradni és a mostani alakulatomnál!!!
Esetleg ha addig megszűnik a beosztásod vagy a szolgálati helyed akkor sajnos keresned kell vhol az országban (a legközelebbit persze)egy másik alakulatot.
Hány hónapos a babád? Vagy megpróbálsz mostanában visszamenni és a kicsit bölcsibe adni. Akkor legalább "közel leszel a tűzhöz" ha változtatni kell és gyorsan tudsz lépni! De ezt a lehetőséget én sem akartam választani.
Erőt, egészséget:)))
Én már 39 éves vagyok, a kicsi 2 éves lesz (a nagy 11), mielőtt 2 éve eljöttem szülni, több mint 6 évig dolgoztam ott.
Mindenesetre most igénylem a fizetésnélküli szabit a gyes idejére, nyár végéig maradok gyes-en, megvárom mi sül ki, elvileg az első félév végéig lejátszódik az átszervezés.
Csak szólnak.
Akik nem dolgoznak, mert gyes-en, gyed-en vannak, azokkal még nem volt személyi elbeszélgetés.
Csak jó lenne tudmni mire vagy mire ne számítsak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!