Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Vannak itt Honvédségnél...

Vannak itt Honvédségnél dolgozó anyukák?

Figyelt kérdés

Ti tudtok valamit arról, mi lesz ha visszamennétek dolgozni?

Én ma kérdzetem rá, hogy mire számítsak, mi lesz velem, de azt a áalszt kaptam "bármi lehetséges"

A szervezt, ahova tartozom , átszervezés alatt.

Kicsit megzuhantam:-((((

2011. jan. 11. 14:31
 1/6 anonim ***** válasza:
Nálunk is átszervezés van, én pont most akarom intézem a papirokat, hogy visszamehessek gyed után melózni. Valószinű lesz helyem, de gyanitom, hogy a beosztásomba nem maradhatok:(
2011. jan. 11. 14:42
 2/6 A kérdező kommentje:

Én még 2 hónapig vagyok gyed-en, és július végéig akatam gyes-en elnni, utána szabikat tölteni, amjd szeptemberben visszamenni.

Megírtam kérelmet a fizetésnélküli szabihoz a gyes idejére, amikor is mondta a szü-es, hogy kérdezzek rá,a mi lesz velem.

Rékérdeztem és mivel átszervezés van, akármi lehet.

Ja és közalkalmazott vagyok:-((

2011. jan. 11. 15:56
 3/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Nálunk most jön a második baba, szóval a közeljövőben nem megyek vissza dolgozni. Elvileg visszavárnak, de addig még sok víz lefolyik a Dunán...

Ha nem is a saját beosztásomba, de mindenképpen a honvédségnél szeretnék maradni és a mostani alakulatomnál!!!

Esetleg ha addig megszűnik a beosztásod vagy a szolgálati helyed akkor sajnos keresned kell vhol az országban (a legközelebbit persze)egy másik alakulatot.

Hány hónapos a babád? Vagy megpróbálsz mostanában visszamenni és a kicsit bölcsibe adni. Akkor legalább "közel leszel a tűzhöz" ha változtatni kell és gyorsan tudsz lépni! De ezt a lehetőséget én sem akartam választani.

Erőt, egészséget:)))

2011. jan. 11. 16:16
 4/6 A kérdező kommentje:

Én már 39 éves vagyok, a kicsi 2 éves lesz (a nagy 11), mielőtt 2 éve eljöttem szülni, több mint 6 évig dolgoztam ott.

Mindenesetre most igénylem a fizetésnélküli szabit a gyes idejére, nyár végéig maradok gyes-en, megvárom mi sül ki, elvileg az első félév végéig lejátszódik az átszervezés.

Csak szólnak.

Akik nem dolgoznak, mert gyes-en, gyed-en vannak, azokkal még nem volt személyi elbeszélgetés.

Csak jó lenne tudmni mire vagy mire ne számítsak.

2011. jan. 11. 16:35
 5/6 anonim ***** válasza:
Nálunk is pont ez a helyzet, totális átszervezés és senki nem mond semmit. Elméletileg a törvény véd és nem tehetnek utcára egészen a visszameneteledtől számított 1 évig. De mint tudjuk ember tervez Honvédség végez.....
2011. jan. 14. 20:03
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokak, kivárok június végéig, majd megint rákérdezek.
2011. jan. 16. 14:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!