Tetszik a Gréta név?
Figyelt kérdés
Celi Gréta2011. jan. 10. 17:04
1/16 anonim válasza:
Nekem tetszik!Szép név a Gréta!
2/16 anonim válasza:
Magában a Gréta névtől nem vagy elájulva. Nem csúnya, de magamnak nem szeretném, de így, hogy Celi Gréta, nagyon tetszik!
3/16 anonim válasza:
Jó kis blikfangos név.
A Gréta mindig is tetszett, csak a Vargával nem passzol.....
4/16 anonim válasza:
Most várjuk a második babánkat, és a Grétán gondolkoztunk, ha lány lesz.
De a családnév miatt nem lenne tanácsos..
....r Gréta
Emiatt ejtettük-amúgy szerintem szép!
7/16 anonim válasza:
Nekem is nagyon tetszik, én adnám a lányomnak de a Gréta névhez egy kislányra is szert kellene tennünk. Eddig két fiunk van és a harmadiknál sem biztos, hogy összejön a kislány.
8/16 anonim válasza:
Én a lányomnak amikor terhes voltam, a Gréta nevet akartam adni, de a barom" férjecskémnek nem teccett, ezért Vanda lett a neve amit nem bántam meg, mert nagyon illik a lányomra a Vanda név.Amúgy még a Blanka tetszett volna de a férjemnek az sem tetszett.
9/16 anonim válasza:
Hát persze,hogy tetszik a 2 éves kislányos is Grétuci.
Szatmári Gréta
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!