Mi erről a babakocsiról a véleményetek? Van valakinek ilyen? Tapasztalat?
Én simán megvenném bármelyik színt akár fiúnak, akár lánynak.
Szerintem a zöld semleges. De Te tudod...
Nekünk a piros van, és most kislány ül benne, de ha a következő fiú lesz, őt is belerakom. :)
ez fazonra olyan,most akciós és két irányból tolható:
én őt ajánlom, kiváló minőség, nagy kerekek, jó ár.
nekem Pierre cardin PS 682 van, igaz én még 80e vettem, minden részt rá lehet tenni a kocsira, nagyon dizájnos ez is, és rettenetesen megvagyok vele elégedve, nagyon ki tudom használni, kényelmesen állítható még a kormány magasság is, falun lakunk a rossz utat is bírja, és tényleg nagyon jó!!!! ja és aluvázas ez is, nagyon könnyű, 6kg a legnehezebb összeállítással, kicsire csukható a mózes rész már el van rakva, az is lapra csukódik.. nézd meg élőben ezt is, mert töredéke a tiédnek és ugyanazt tudja szerintem üdv
Mi is néztük ezt a kocsit, jónak is tűnt, de sajnáltunk ennyi pénzt kiadni egy babakocsira. Az isofix szerintem szuper, ez nagy előnye!
Végül ABC design Astro-t vettünk akciósan az ebay-en, hordózóval együtt 80 ezer volt (új!!). Nagyon meg vagyok elégedve vele, kinézetre olyan mint a Brio.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!