Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szerinted mit jelent a tudatos...

Szerinted mit jelent a tudatos gyerekvállalás?

Figyelt kérdés
2011. jan. 10. 10:04
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Azt hogy az ember akkor kezd el tervezgetni amikor a körülmények az életkor a megfelelő ahhoz hogy meg is születhessen. Elötte csak ábrándozás és szivfájdalom lesz a vége.

Hogy orvoshoz mennek érdeklődnek szóval nekem a testi lelki rákészülést jelenti.

2011. jan. 10. 10:06
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Amikor egy pár eldönti,hogy MOSTMÁR gyermeket szeretnének,mert már minden kÖrülményt megteremtettek hozzá.
2011. jan. 10. 10:10
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Minimum a terhesvitamin szedését a fogantatás előtt egy hónaptól kezdve. Meg még egy csomó más dolgot, amit Czeizel Endre szépen kifejt a Születésünk titkai c könyvben. Ajánlom mindenkinek olvasásra.
2011. jan. 10. 10:16
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Számomra azt jelentette, hogy a párommal a kapcsolatunk 100%-ig biztos alapokon állt(és áll a mai napig), így biztosan tudtam, hogy nem maradok egyedül se a gyerekkel, sem pedig az esetleges problémákkal(gondolok itt az éjszakázásra, a szoptatással járó esetleges gondokra, arra, hogy nincs már mászkálás mindenhova, mint régen, mikor ketten voltunk). Megteremtettünk a baba számára egy biztos otthont(mert én sem a szülőkhöz egy szobába, sem pedig egy albérletbe nem szültem volna gyereket). Úgy gondolom, hogy nagyon sokan nem gondolnak bele, hogy mennyi változással jár a gyerekvállalás, elsősorban nem anyagilag, hanem lelkileg, és az erre való felkészülést nevezném tudatos gyerekvállalásnak.
2011. jan. 10. 10:23
 5/9 anonim ***** válasza:

Amikor egy par eldonti hogy mostmar gyereket szeretne.

Szamomra ezt jelenti,pont az ellenkezoje a besikerult gyermekvallalasnak.

2011. jan. 13. 11:14
 6/9 anonim ***** válasza:

Szia.

Azt nem tudom, hogy a tobbi embernel mit jelent, de nalam ezt jelentette.

-nem szedtem fogamzasgatlot mar egy evvel a teherbeeses elott

-leszoktam a dohanyzasrol

-gyujtogettem a babakelengyere es az itthon toltott evekre

-probaltam a testemet felkesziteni a terhessegre

-tudatosan keszultem a gyereknevelesre(mire szamithatok, hiszti korszakok, mikor mit erdemes tanitani stb)

2011. jan. 13. 19:03
 7/9 anonim ***** válasza:
nálam azt jelentette,hogy férjhez mentem,és megbeszéltem a férjemmel,hogy esküvő után jöhet a baba.A dohányzásról már előtte 1,5 évvel leszoktam,majd a tervezett teherbeesés előtt három hónappal abbahagytam a fogamzásgátló szedését.A teherbeesés előtt egy hónappal elkezdtem magzatvédőt szedni.Az esküvőnk után kilenc hónappal megszületett a babánk.
2011. jan. 13. 21:37
 8/9 anonim ***** válasza:
Ilyen válaszokra számitottál?
2011. jan. 14. 09:50
 9/9 A kérdező kommentje:
Igen, nagyjából. :) És kb. ennyire is, már ha érted, mire gondolok. ;)
2011. jan. 17. 08:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!