Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Milyen kocsi a Peg Perego...

Milyen kocsi a Peg Perego Pliko P3?

Figyelt kérdés

Van még a Pliko Switch, az sokkal jobb?

A p3-at lehet használni nem túl jó terepen is,vagy szétmegy a kereke?3 hónaposnak már jó?

2011. jan. 9. 19:00
 1/4 anonim ***** válasza:

Én nagyon szerettem, és olvastam ugyan olyat, hogy nem tudták kátyús teepen használni, én tudtam, elment hóban, latyakban, sárban:)

Nekünk volt mózesünk, 7 hónapos kora után használtuk a sportrészt, de nem fektettük benne, így már nem emlékszem, vízszintesig dönthető-e. Ha igen, akkor jó 3 hónaposnak.

2011. jan. 9. 20:19
 2/4 A kérdező kommentje:

és mennyire könnyű??mert az az igazság, hogy másodikon lakunk, nincs lift, és lehet majd nyáron kell cipekednem...most még oké mert apa itthon dolgozik.

Ja és akkor lehet használni picit rázósabb terepen, az jó.

2011. jan. 10. 10:19
 3/4 anonim ***** válasza:
A 3-ra simán felvittem gyerekestől:)
2011. jan. 11. 09:22
 4/4 A kérdező kommentje:
az jó, köszi
2011. jan. 11. 10:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!