Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ez a Peg Perego Pliko Lite...

Ez a Peg Perego Pliko Lite babakocsi? Talaltam, de nem ismerem. Segitenel, ha neked ilyen van?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

Lehet, hogy nagyon ciki, de ki volt rakva ez a babakocsi. Szerintem jo ideje a padlason allhatott valakinel, mert eleg poros volt. Hazahoztuk, kimostam a huzatot, fertotlenitovel letakaritottam a vazat.

Semmilyen funkciobeli hibaja nincs, nem csunya, nem foltos a huzat.

Egyetlen baja van: a labtarto resznel van elszakadva a huzat. Azt szeretnem megjavittatni.

Akinek van ilyen kocsija!

Szeretitek?

Jo egyebkent?

Hatranya?

Lattok ezen valamit, ami hianyzik rola, de en nem veszem eszre?

(Esovedo nincs hozza, karfa nem tudom, hogy van-e ehhez a tipushoz egyaltalan.)

2010. dec. 26. 17:38
 1/9 A kérdező kommentje:

Ezt elfelejtettem: a harmadik foton latszik a labtartonal a huzat hibaja.

Mast lattok rajta, ami nem normalis? Kell meg ott potolni valamit?

2010. dec. 26. 17:39
 2/9 anonim ***** válasza:

A Pliko P3-unk is így néz ki, arra rá van írva, hogy P3.

Karfája hiányzik?

2010. dec. 26. 17:55
 3/9 anonim ***** válasza:
52%

Szia!

Ez nem peg perego lite, hanem mamas&papas moove babakocsi, hiányzik a pohártartója, az összecsukó füle és elég ramaty a huzta is :-(

Ha nem bibelődnél vele, akkor én megvenném

2010. dec. 26. 18:33
 4/9 A kérdező kommentje:

Koszonom az eddigi valaszokat es a segitseget!

Elso valaszolo: karfa nem volt rajta, de talan nincs is hozza, mert rakerestem neten es egyiken sem lattam karfat.

Masodik valaszolo:

neked ilyen van, volt?

Mert eloszor en is azt hittem, hogy moove a tipusa, hiszen ra van irva, de nem. Ez LITE (a huzaton a cimkere mar ez van irva), elvileg a lite-n belul volt par eve egy moove fantazianevu kiadas, ami annyiban volt mas a tobbi lite-tol, hogy mas szinkombinaciok voltak.

A mamas&papas es pegperego egy es ugyanaz, europaban szinte mindenhol pegperego, de az angoloknal mamas&papas. (a babakocsikon is ossze-vissza van, ezen is van ahol mamas&papas van irva, van cimke ahol pegperego).

Ez is ugyanilyen es pliko: [link]

El tuti nem adom, jelenleg ket babakocsis gyermekem van, mi pedig allando ingazasban, jo lesz ez tartaleknak.

A huzatan egyebkent milyen hibat lattal meg a labtarton kivul? Tehat mi ramaty? Mert azt en latom, mast viszont nem, mosas alatt sem vettem eszre semmit, de uj allapotut meg nem lattam, nincs viszonyitasi alapom, ezert kerdezem, hogy milyen hibat latsz meg a huzaton?

2010. dec. 26. 18:49
 5/9 A kérdező kommentje:
A ismet masodik valaszolo: az osszecsuko ful hol lenne?
2010. dec. 26. 18:50
 6/9 anonim ***** válasza:

[link]

itt megnézheted

nekem ilyen van, csak a váz adta fel :-(

2010. dec. 26. 18:57
 7/9 anonim ***** válasza:

Fent irtakat tudom, mert volt már pár(47) babakocsim 4 gyerekkel:-)

A m&p nem teljesen ugyan az, min a perego, csak a licenszt adták el, de rosszabb minőségű a m&p, mint a perego

2010. dec. 26. 18:59
 8/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem a Peg perego pliko lite volt, így nézett ki, de másmilyen felirattal. (a szélén is és a huzaton is)

Karfa, esővédő nincs hozzá.

2010. dec. 26. 20:05
 9/9 anonim ***** válasza:

szia!

nem tudom aktuális e még de nekem is volt PP Lite-om pont ugyan így nézett ki, szerettem! karfa nincs hozzá de én esővédőt vettem rá Peg peregot

2011. jan. 20. 00:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!