Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Van valaki Kalocsa környékéről...

Van valaki Kalocsa környékéről akinek 1,5-3 év közti a gyermeke?

Figyelt kérdés
2011. jan. 6. 14:40
 1/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Igen, én kalocsai vagyok:)!

Üdv egy 8 hónapos Kisfiú és egy majdnem 3 éves Nagylány Anyukája.

2011. jan. 6. 15:36
 2/9 A kérdező kommentje:
Szia! Nekem egy majdnem 5 éves lányom, és egy majdnem 3 éves fiam van. Te készülsz az ovikezdésre? Hogy viselted a 2. gyermek születését? És a nagylányod? És hogy érzitek magatokat így télen?
2011. jan. 7. 17:22
 3/9 A kérdező kommentje:

Ha tudsz, írj vissza. Sajnos nem mindig vagyok gép előtt, de naponta 1 alkalommal ide tudok ülni. Ez általában dél körül van, amikor alszik a fiam, vagy este 5 után.

De várom további Kalocsa környéki anyukák jelentkezését is.

2011. jan. 7. 17:26
 4/9 anonim ***** válasza:
Szia! Én kicsit távolabbról, Kiskőrösről írok :) Mondjuk, az a 28 km nem távolság. A kislányom 2,5 éves a nagyok meg már kamaszok.
2011. jan. 13. 14:33
 5/9 A kérdező kommentje:

szia. kiskőrös nincs is olyan messze. A férjem munkahelye is oda tartozik.

No de nem is ez a lényeg. Milyen a kislányod? Pelós még? Étkezése? Beszéde? Oviba készülés?

Az én fiam 3 hét múlva megy oviba, akkor lesz 3 éves. Szépen beszél, bár vannak mássalhangzók amik nem tiszták. Már szobatiszta. Étkezése nagyon változó. Pár napig koplal, majd annyit eszik, h már én is megijedek.

Az oviba már régóta menne, mert van egy 5 éves lányom is, látja, h ő milyen jól érzi magát ott.

Mióta gyerekeid vannak van időd és kedved barátnőkkel összejárni?

2011. jan. 13. 14:45
 6/9 anonim ***** válasza:
Szia! Írok privit!
2011. jan. 13. 14:52
 7/9 A kérdező kommentje:
ok. :) várom.
2011. jan. 13. 14:54
 8/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Bocsi, nem néztem, mostanában a megválaszolt kérdéseimre!

Elején nagyon jól fogadta a Nagylányom a Kisfiam születését! Mostanában vettem észre rajta egy nagyfokú féltékenységet, mert mindent elvesz tőle, bár mit a kezében meg lát és nem engedi játszani:(! Ez most egy nehéz időszak lesz, mert én folyton mondom neki, hogy minden közös és semmi nincs olyan ami csak az enyém, így elég sokszor van sírás, de majd túl éljük ezt a korszakot. Amúgy a Kisfiamnál most van még a szeparációs szorongás, így ha csak egy fél percre eltűnők a szeme elől már azért is megy a bömbi.

Nagylány, még annyira nem beszél, de már kezd bővülni a szókincse, szobatisztaság már teljes nappalra és éjszakára nézve is. Az ovit meg csak május közepén fogja kezdeni! Nem tudom még mi lesz, de nagy változás lesz ez mindegyikünknek.

Üdv egy 8,5 hónapos Kisfiú és egy majdnem 3 éves Nagylány Anyukája.

2011. jan. 14. 11:39
 9/9 A kérdező kommentje:

Én sem tudok minden nap gép elé ülni, de igyekszek azért. Mint minden anyukának, vannak fontossági sorrendjeim, először a munka, aztán a szórakozás. A szórakozáson belül pedig először a gyerekek, aztán én.

Nálunk 22 hó a különbség. Az első 1 év maga volt a pokol, de most már a kicsi is 3 éves. Kb fél éve könnyebb lett az élet velük. Sokat változtak...és talán én is. Ha gondolod, írj privit.

2011. jan. 15. 14:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!