Vetélés után nem kell kórházba menni?
Tegnap vetéltem el a 6.hét után ma voltam orvosnál és csak méhösszehúzó cseppeket írt fel.
Holnap vizeletet kell leadnom és hétfőn kell vissza mennem.
Nem lesz semmi bajom,h ha itthon maradok és csak a cseppeket használom? (Ergam 600)
De kell-ene- ha nem is kórházba de egy ellenörző uh-ra a vérzés után mert természetes kiürülés esetén maradhat bennt darabka.
Én magamtól is elmentem volna de kérték is hogy menjek.
cseppeket én nem kaptam erről nem tudok nyilatkozni.
Ma ugye elmentem orvoshoz volt uh,hétfőn kell legközelebb mennem,meg a cseppeket használni.
Azt se tudom,h meddig kell szednem a cseppeket :S
Köszönöm a segítséget!
Mibe tegyem a cseppeket? Üdítő...víz v mi? :S
Én vízbe csepegtettem úgy emlékszem.
Igen, van amikor a nagyon korai terhesség sem távozik magától, és kel egy küret. Nekem meg a 8 hetes terhesség is kiürült műtét nélkül, pedig nem ez a jellemző.
Uh után látják, hogy megindult e kilökődés, amennyiben igen, akkor nem műtenek, hanem megpróbálják ezzel a cseppel összehúzódásra "bírni" a méhet, ezzel elősegíteni, hogy magától befejeződjön a vetélés. mert azért mindenképp az a legjobb (főleg egy későbbi terhesség szempontjából) ha nem kell műteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!