Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 15-16hetes terhes vagyok,13het...

15-16hetes terhes vagyok,13hetesen be véreztem bent voltam a korházba 9 napot akkor, most 3 napja megint barnázok ma meg véreztem, meddig tart egy vetéles?

Figyelt kérdés
2008. aug. 22. 12:57
 1/7 A kérdező kommentje:
ma meg véreztem reggel meddig huzzom még vagy van kilátás hogy megmarad a baba??
2008. aug. 22. 12:58
 2/7 anonim ***** válasza:

Sajnos egyik ismerösöm megszülte a babát 20 hetesen.Nem bírta a me´hlepény.Elöl volt a mésza´jna´l.Sajna a baba 5 nap uta´n meghalt.

Te NE is gondolj ilyesmire.

MIÈRT NEM MÈSZ ORVOSHOZ???Igaz valószínü befektetnek,de a babáe´rt mege´ri.Feküdj,ne ülj,ne idegeskedj e´s sürgösen orvos.

2008. aug. 22. 13:36
 3/7 A kérdező kommentje:
voltam dokinál reggel irt vérzés csillapitot,és várunk csak kiváncsi lennék ki volt ilyenbe és mi lett a vége
2008. aug. 22. 13:41
 4/7 anonim ***** válasza:
Pihenj amennyit csak lehet,és ne ülj!!!!!!a bara´tnöm sajna nem tartott be mindent,és sajna rossz ve´ge lett.....de lehet,hogy ennek így kellett lennie.Most várnak a ma´sodik baba´ra.Gondolkozz pozitívan.Séta´lni se´tálhatsz,de ezt gondolom a doki mindent elmondott.
2008. aug. 22. 14:00
 5/7 anonim ***** válasza:
Szia. Én voltam kórházban vérzés miatt. Nálam kiderült, hogy egy hematóma okozza a vérzést. Miután hazaengedtek, még hetekig barnáztam, mert lassan ürült. Nálad nem találtak semmit uh-on? Először nekem sem vették észre, a második uh-on vette észre a doki.
2008. aug. 22. 14:30
 6/7 A kérdező kommentje:
semmit nem láttak az ultrahangon,majd szerdán megyek,
2008. aug. 22. 16:09
 7/7 A kérdező kommentje:
és hány hetesen volt a vérzés?
2008. aug. 22. 16:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!