Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Elutaznál? Nagyobbik fiam 2,5...

Elutaznál? Nagyobbik fiam 2,5 éves, kisebbik 10 hónapos. Kihagyhatatlan utazási ajánlat.

Figyelt kérdés
Még sosem hagytam őket magukra. Biztonságban, a napi kapcsolatban lévő nagyszűlőknél lennének. A férjemmel még nem voltunk nászuton és szinte 3 éve sehol sem, legalábbis nem kettesben. Rossz anya vagyok, hogy el szeretnék menni? Te elutaznál? Lecseszéseket nem kérek. Ha lehet!
2011. jan. 5. 11:24
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
64%

Szerintem Te ezt már eldöntötted.

Amúgy mi már 3 hónaposan tengerpartra utaztunk a lányommal, igaz, nem a tengerentúlra. Anyatejes volt, s bár voltak kötöttségek, így is csodálatos volt, bennünk mondjuk fel se merült, hogy nélküle menjünk bárhová. Nagyszülőknél gyakran vagyunk, de még egyszer sem passzoltuk le. Érdemes 1-2-3 napra, hétvégére már előtte is ott lenniük párszor, ha még nem voltak, hogy ne legyen túl nagy megrázkódtatás a hirtelen váltás.

2011. jan. 5. 12:55
 12/20 anonim ***** válasza:
83%
Én biztos mennék. Mondjuk amikor a fiam 10 hónapos volt, akkor mentem el először több napra, de az csak 3 nap volt. Viszont lazán lehetett volna több nap is, nagyon jól éreztem magát a nagymamával.
2011. jan. 5. 13:11
 13/20 anonim ***** válasza:
74%

Én mennék!!!

Hova utaztok?? Vagy titok? :-))

2011. jan. 5. 13:22
 14/20 A kérdező kommentje:

Thaiföldre!

A srácaim nagyon sokat vannak a nagyival, hiszen egy utcában lakunk. Volt, hogy már együtt aludtak, hogy én is pihenhessek egy kicsit, nem ez lesz az első alkalom. Imádják egymást!! Szerencsés vagyok. És még ott "állnak a sorban" az én szüleim is...

2011. jan. 5. 13:26
 15/20 anonim ***** válasza:
67%
Köszönöm szépen, hogy csak én lettem lepontozva. Szerintem az égvilágon semmi rosszat nem írtam, nem trágárkodtam, nem osztottam az észt, egyszerűen csak a véleményemet mondtam el.
2011. jan. 5. 13:44
 16/20 anonim ***** válasza:
74%
menj,ellesznek mamiékkel,te pedig egy életre szlo élménnyel gazdagodsz!!!!!
2011. jan. 5. 13:50
 17/20 anonim ***** válasza:
53%
Én nem mennék.
2011. jan. 5. 14:13
 18/20 anonim ***** válasza:

A válasz megírásának időpontja: ma 13:44

Első vagyok, engem is lepontoztak, csak mert három gyerek mellől nem mennék el tíz napra külföldre...úgy látszik, az a normális csak, aki igen...

2011. jan. 5. 17:37
 19/20 anonim ***** válasza:
Nekem is 2 gyerekem van,de nélkülük én sem mennék(nem is mentünk,igaz,csak 5 órás volt a repülőút).
2011. jan. 5. 22:33
 20/20 anonim ***** válasza:
bár nekem csak egy van, 2 éves kisfiú, de nem tudnám itt hagyni...persze ha többször voltak a nagyinál, és 100 %-ig biztos vagy benne, hogy el lesznek nélküled, menj el. Én személy szerint megőrülnék, hogy mi van vele, főleg, hogy ilyen messze lenne, nem tudnék kikapcsolódni egyáltalán.
2011. jan. 6. 15:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!